You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 58 people say about Mucha
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Weer heerlijk gegeten, prima bediening en we konden heerlijk op het terras genieten van de prachtige avond.
Hier terecht gekomen via Dining City. Ontvangst was vriendelijk, keuze tussen binnen of buiten. Eerst een aperitief besteld met wat brood en tapenade, gevraagd nog even te wachten met 1e gang maar dat was niet gelukt, halverwege het brood kwam 1e gang al. Gelukkig was die koud dus konden we een poosje laten staan. L...
Read full reviewHier terecht gekomen via Dining City. Ontvangst was vriendelijk, keuze tussen binnen of buiten. Eerst een aperitief besteld met wat brood en tapenade, gevraagd nog even te wachten met 1e gang maar dat was niet gelukt, halverwege het brood kwam 1e gang al. Gelukkig was die koud dus konden we een poosje laten staan. Lekker voorgerecht met zeetong op papadum en bieten. Hoofdgerecht, gemarineerde kip met bijgerechten was ook in orde. Nagerecht mascarpone met ijs was een goede afsluiter. Alleen de bediening liet nogal te wensen over, geen aandacht voor de tafel, lege borden bleven wel 15-20 minuten staan, zelfs bij het langslopen werd er niet naar je gekeken.
Gisteravond met vrienden genoten van het 4-gangen Chef's diner. Alle gangen waren een heerlijke verrassing.
Ook de geadviseerde wijn paste prima bij het gerecht.
We hebben echt genoten.
Met goed en vriendelijk personeel die het vak nog verstaan.
Prima gegeten, afwisselende gangen, voor elk wat wils. Gezellige ambiance. Een flesje plat water voor 6 euro snap ik niet, rest ok
Map All restaurants in Veenendaal
About Mucha
This restaurant is located at a unique location on the water near the center in Veenendaal. The modern appearance of the building and the atmospheric ambiance of the restaurant ensure that you feel completely at home on the water of the Grift.
Atmospheric dining by the water of the Grift canal. Beautiful location where you can eat and be amazed by the creativity of the chef. What do you think, for example, of a "Tartar of Butterfish with cream of avocado and a poached egg"? It is a fantastic appetizer with many different flavors. Or as a main course the Entrecôte from the Bradley Smoker lacquered with Surinamese marinade and a grilled bimi? Sounds very attractive, don't you think? Get to know striking dishes and be pampered by the staff in this beautiful restaurant.