Book your table now with free cancellation.
What 98 people say about The Fat Smoker
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Zalig gegeten, leuke bediening en gezellige muziek.
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. De spareribs zijn voortreffelijk
Dag Wolly,
Bedankt voor jullie positieve reactie. Tot ziens groeten Team The Fat Smoker
Het eten was heerlijk
We hebben genoten
Gaan zeker nog een keer terug
Goede middag,
Bedankt voor jullie positieve reactie. Wij zien jullie uiteraard ook graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Gezellig gegeten en gedronken.
Eten was lekker en gebalanceerd.
Ze serveren ook bud bier op de fles.
Gezellig personeel.
Na sluiting niet gelijk weggeken en konden
Hierdoor nog wat tips en gedachten wisselen met de eigenaar👌
Wij zijn hier met de ING actie naar toe gegaan. Goede kaart.
En gezien de drank ...
Gezellig gegeten en gedronken.
Eten was lekker en gebalanceerd.
Ze serveren ook bud bier op de fles.
Gezellig personeel.
Na sluiting niet gelijk weggeken en konden
Hierdoor nog wat tips en gedachten wisselen met de eigenaar👌
Wij zijn hier met de ING actie naar toe gegaan. Goede kaart.
En gezien de drank en voldoende porties eten, is de prijs verhouding goed.
Ga zo door!!!
Komen binnenkort nog een x
Gr de bunschoters
Dag Bunschoters,
Leuk om te lezen dat jullie hebben genoten, dat doet ons goed. Tot ziens weer groeten Team The Fat Smoker
Het eten was matig. Jammer dat er een aangepaste kaart was
Ook een goede morgen Herman van Beem,
Na een nachtje lekker te kunnen hebben geslapen, ben je tot deze mooie eindconclusie gekomen. Gelukkig is alles wel in balans: Sfeer, eten en bediening krijgen allemaal een 4. Gelukkig zijn de vorige recensies beter dan die van jullie en zien wij deze mensen ook graag terug. Voor jullie geldt wees eerst eens eerlijk op de avond zelf en kom niet achteraf met zo'n laffe eind conclusie. Slaap lekker
Hoogachtend, Enrico Kerkhof eigenaar restaurant
Map All restaurants in Nijkerk
About The Fat Smoker
Cuisine: American
The Fat Smoker & nbsp; arose from our enthusiasm for American BBQ traditions and the way they prepare their products. Our & nbsp; pitmasters & nbsp; stand & nbsp; & ldquo; on fire & rdquo; & nbsp; and only work with the very best types of meat and fish & nbsp; and prepare them & nbsp; & ldquo; The Fat Smoker & rdquo; & nbsp; from Yoder Smokers, in which the products are cooked for 2 to 16 hours.
Due to these intensive preparations, it is possible that some dishes are not available endlessly. In this American & ldquo; low & amp; slow & rdquo; Smoker & nbsp; they will use various types of wood & home-made rubs to release the different flavors to the meat or fish. They will also & ldquo; hot & amp; fast & rdquo; prepare meat and fish on our handmade charcoal grill from Hoeks BBQ.
Dag Evelien.
Bedankt voor jullie bezoek en positieve reactie. Wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker