Book your table now with free cancellation.
What 98 people say about The Fat Smoker
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten in dit hoogwaardige restaurant, jammer dat door de corona maatregelen de gasten beperkt worden in hun mogelijkheden
hier te komen om te genieten van de kookkunsten van de gastvrouw die bij gestaan wordt door haar als gastheer optredende echtgenoot.
Soms eet je ergens en denk je, was ok maar ga niet weer... The Fat Smoker is voor ons een "blijvertje" na de eerste top ervaring (zo genoten dat we enkel een foto hebben van het voorgerecht en het nagerecht... en het hoofdgerecht (pittige spareribs / fall-of-the-bone) vergeten zijn te fotograferen. Naast het heerlij...
Read full reviewSoms eet je ergens en denk je, was ok maar ga niet weer... The Fat Smoker is voor ons een "blijvertje" na de eerste top ervaring (zo genoten dat we enkel een foto hebben van het voorgerecht en het nagerecht... en het hoofdgerecht (pittige spareribs / fall-of-the-bone) vergeten zijn te fotograferen. Naast het heerlijke eten hebben ze ook aparte biertjes waaronder Barbâr Blond (een blond biertje in een beugelfles). Wij hadden een menu en hebben de menukaart mogen bekijken. Het menu (geboekt) biedt genoeg keuze, maar er staan lekkere dingen op de kaart waar wij zeker voor zullen keren (try before you...)
Wat een mooie recensie, daar worden wij vrolijk van. Bedankt voor jullie komst en tot ziens. Groeten Team The Fat Smoker
Leuk restaurant👍
Bedankt voor jullie komst en positieve reactie, wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Heerlijk gegeten, sparerib smelt gewoon op je tong , enorm mals!!!
Dag Sjaak, bedankt voor jullie positieve reactie daar worden wij vrolijk van!!! Groeten Team The Fat Smoker
Gezellig goed verzorgd, attente bediening. Smakelijk gegeten.
Leuk om te horen, bedankt voor jullie positieve reactie. Groeten Team The Fat Smoker
Map All restaurants in Nijkerk
About The Fat Smoker
Cuisine: American
The Fat Smoker & nbsp; arose from our enthusiasm for American BBQ traditions and the way they prepare their products. Our & nbsp; pitmasters & nbsp; stand & nbsp; & ldquo; on fire & rdquo; & nbsp; and only work with the very best types of meat and fish & nbsp; and prepare them & nbsp; & ldquo; The Fat Smoker & rdquo; & nbsp; from Yoder Smokers, in which the products are cooked for 2 to 16 hours.
Due to these intensive preparations, it is possible that some dishes are not available endlessly. In this American & ldquo; low & amp; slow & rdquo; Smoker & nbsp; they will use various types of wood & home-made rubs to release the different flavors to the meat or fish. They will also & ldquo; hot & amp; fast & rdquo; prepare meat and fish on our handmade charcoal grill from Hoeks BBQ.
Bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens. Groeten Team The Fat Smoker