You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 98 people say about The Fat Smoker
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten. Top bediening en hele goede muziek. We wonen net in Nijkerk en kwamen hier dan ook voor het eerst. Het eten is super vers en heerlijk mals. Wij hadden vooraf de carpaccio en de zalm uit de Smoker en als hoofdgerecht allebei de spareribs uit de Smoker. Het zijn allemaal echte aanraders. Ook het wijn...
Read full reviewHeerlijk gegeten. Top bediening en hele goede muziek. We wonen net in Nijkerk en kwamen hier dan ook voor het eerst. Het eten is super vers en heerlijk mals. Wij hadden vooraf de carpaccio en de zalm uit de Smoker en als hoofdgerecht allebei de spareribs uit de Smoker. Het zijn allemaal echte aanraders. Ook het wijnadvies is goed. We raakten aan de praat met een stel dat hier kind aan huis is en zo raakten we ook aan de praat met de eigenaren. Hele vriendelijke mensen, die dit duidelijk met veel liefde doen.
We zullen hier dan ook nog vaak terugkomen!
In één woord gezegt: GEWELDIG
Bedankt voor jullie positieve reactie, wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Wat hebben we lekker gegeten bij de Fat Smoker dit verdient zeker een herhaling. Dit restaurant is zeker aan te bevelen.
Geweldig restaurant. Verrassende en lekkere gerechten. Brede keus in dranken. Bediening is geweldig en heeft veel kennis. Erg vriendelijk. Aanrader!
Super leuk om te horen, bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens. Groeten Team The Fat Smoker
lekker gegeten, knus maar ook goed geregelt ivm corona richtlijnen. Wij komen zeker terug.
Leuk om te horen bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens, groeten Team The Fat Smoker
Map All restaurants in Nijkerk
About The Fat Smoker
Cuisine: American
The Fat Smoker & nbsp; arose from our enthusiasm for American BBQ traditions and the way they prepare their products. Our & nbsp; pitmasters & nbsp; stand & nbsp; & ldquo; on fire & rdquo; & nbsp; and only work with the very best types of meat and fish & nbsp; and prepare them & nbsp; & ldquo; The Fat Smoker & rdquo; & nbsp; from Yoder Smokers, in which the products are cooked for 2 to 16 hours.
Due to these intensive preparations, it is possible that some dishes are not available endlessly. In this American & ldquo; low & amp; slow & rdquo; Smoker & nbsp; they will use various types of wood & home-made rubs to release the different flavors to the meat or fish. They will also & ldquo; hot & amp; fast & rdquo; prepare meat and fish on our handmade charcoal grill from Hoeks BBQ.
We worden er bijna verlegen van. Bedankt voor jullie positieve reactie.
Groeten Team The Fat Smoker