You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 77 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Alle gerechten waren met veel aandacht gemaakt en geserveerd. Heerlijke verrassende gerechten die bijzonder knap samengesteld zijn. Fijne, bijna huiselijke sfeer, en een voortreffelijke gastvrouw.
6 gangen gegeten, niet alle gerechten waren even bijzonder, aantal springt er in positieve zin uit. Erg aan de prijs, fles water, onbeperkt maar wordt niet bijgeschonken of aangevuld, was daardoor € 12.-!!!
Lekker gegeten op mooie zomeravond in juni.
Ruim opgezet restaurant. Uitstekende naleving coronamaatregelen. 3 gangen voor 37,50 euro. Heerlijke amuses, kleine smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Prijzen voor open glazen wijn buiten proportie (8 a 9 euro) en ook niet zichtbaar op wijnkaart. Fles wijn uit Sicilie redelijk geprijsd 37.50 euro. Al met al: zeer smakelijk maar behoorlijk aan de prijs.
Wellicht gebruikelijk dat niet lege glazen ongevraagd worden bijgevuld; wij vinden dat zoiets niet kan.
In corona-tujd mag je bij binnenkomst je handen ontsmetten. Dan graag niet geparfumeerd, net zo als parfum, eau d' toilet en aftershave thuis laat wanneer je gaat dineren .
Map All restaurants in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.
Beste gast, gelukkig hebben wij nog geen ervaring met desinfectie middelen voor wat betreft de receptuur ervan dan maar ben wel blij dat wij deze voor u hebben neergezet evenals de ruime opzet van ons restaurant welke 40% van onze dagelijkse omzet scheelt in negatieve zin dan om u volgens de richtlijnen van het RIVM toch te kunnen ontvangen. Ik heb het desinfectie-product nog even getest en is deze geur vervlogen in de tijd dat ik van de garderobe aan tafel ga. Voor wat betreft de fles wijn die u heeft gekozen is het bij ons gebruikelijk dat wij deze voor u bijschenken wanneer u nog een bodempje in het glas heeft zitten in plaats dat u dat zelf moet gaan doen. In Pieters Restaurant proberen wij u dan ook altijd te verwennen en hopen u dan ook weer graag terug te zien!