Book your table now with free cancellation.
What 77 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Nu weer eens voor het restaurant week 3 gangen gekozen. Weer heerlijk gegeten,inclusief verrassende bites en amuze.
Juweeltjes van gerechten, prettige sfeer, goede prijs kwaliteit verhouding.
Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef h...
Read full reviewSfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef het nu een dag later nog en eigenlijk heeft dat het hele etentje overstemd en dus geen prettige herinnering aan overgehouden.
Een mooie avond uit. Prachtige amuses, ieder gerecht een feest, met aandacht opgediend; veel producten uit de omgeving. Het extra gerechtje, de bouillabaisse, hebben we nog nooit zo verfijnd gegeten.
Gegeten met ons gezin, omdat ik 60 werd.
Tijdens reservering aangegeven dat in het gezelschap iemand zwanger is, en iemand niet van vis houdt.
Door gastvrouw meteen opgepakt bij binnenkomst.
Er kon zelf wijn worden gedronken worden zonder alcohol.
Zeer attent.
Het eten was heerlijk.
Een top avond.
Map All restaurants in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.