You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 95 people say about Bouchon D'en Façe
Food | |
Service | |
Atmosphere |
een echte ontdekking was dit adresje voor ons!
we hebben er lekker gegeten in een aangename sfeer en een prima bediening!
een aanrader
Zeer prettige en goede bediening!
De maaltijd was smaakvol en goed verzorgd.
Het was leuk weer eens de Franse sfeer en de smaken van lang geleden te proeven.
Bijzonder vriendelijk werden we ontvangen.
Relaxte sfeer ,we voelden ons snel op ons gemak.
Het eten was uitmuntend en we keerden voldaan huiswaarts.
Afgelopen zondag bij Restaurant Bouchon d'en face in Maastricht gebruik gemaakt van het 3-gangen menu met glas champagne! Was vergeten door te geven dat ik geen alcohol drink, was geen probleem kreeg een alcoholvrij drankje aangeboden en mijn glas champagne mocht mijn man ook opdrinken, geen extra kosten gerekend v...
Read full reviewAfgelopen zondag bij Restaurant Bouchon d'en face in Maastricht gebruik gemaakt van het 3-gangen menu met glas champagne! Was vergeten door te geven dat ik geen alcohol drink, was geen probleem kreeg een alcoholvrij drankje aangeboden en mijn glas champagne mocht mijn man ook opdrinken, geen extra kosten gerekend voor het alcoholvrije drankje. De drie gangen waren heerlijk en de wijn die werd aangeraden bij de gerechten werd door mijn man als zeer goed ervaren. Indien we weer een weekend in Maastricht zijn, gaan we zeker weer bij Bouchon d'en face eten. Tot een volgende keer!
Map All restaurants in Maastricht
About Bouchon D'en Façe
Cuisine: French
A French concept with traditional and honest dishes for an affordable price. Bouchon d'en Façe in Limburg is a cross between a bistro, a tavern, and gastronomy, where wit and daring are paramount.
Typical of an original bouchon is the personal bond that the staff creates with its guests. Bouchon d'en Façe goes a step further than hospitality. Young and old are welcome for lunch, dinner or to have a drink. French wine is served with charcuterie, which is freshly cut with the slicer on the bar. The casual French atmosphere is carried through from the menu to the interior.