Book your table now with free cancellation.
What 95 people say about Bouchon D'en Façe
Food | |
Service | |
Atmosphere |
we hebben heerlijk gegeten. de chef heeft onze wensen om een ander hoofdgerecht te nemen gerespecteerd. Maar het nakomen en opletten op de glutenvrije versie liet zeker te wensen over.. Bij het voorgerecht van slakken werd wel gewoon brood geserveerd. Maar mijn vrouw moest na een opmerking hierover bijna 15 minuten wachten voordat haar brood arriveerde.
Beschamend slecht driegangen menu!
Beter niet deelnemen aan restaurantweek dan op deze manier!
Heel lekker, smaakvol en vriendelijke bediening.
Aanrader👌👌
Voor het eerst met vrienden dit sfeervolle restaurant bezocht en het was in alle opzichten een succes. Vanaf het eerste hartelijke welkom tot en met het afrekenen was alles positief: de ambiance is netjes en sfeervol, de kaart uitgebreid maar niet overdreven met uitstekende bijpassende wijnen en de prijs-kwali...
Read full reviewVoor het eerst met vrienden dit sfeervolle restaurant bezocht en het was in alle opzichten een succes. Vanaf het eerste hartelijke welkom tot en met het afrekenen was alles positief: de ambiance is netjes en sfeervol, de kaart uitgebreid maar niet overdreven met uitstekende bijpassende wijnen en de prijs-kwaliteit verhouding gewoon goed in orde.
Elk gerecht perfect bereid en zeer smaakvol. Je proeft het oude Lyon er in terug.
Een groot compliment voor de jeugdige maar talentvolle en vriendelijke bediening.
Voor ons een blijver/terugkomer.
Heerlijk gegeten, super vriendelijke dames, was genieten!
Map All restaurants in Maastricht
About Bouchon D'en Façe
Cuisine: French
A French concept with traditional and honest dishes for an affordable price. Bouchon d'en Façe in Limburg is a cross between a bistro, a tavern, and gastronomy, where wit and daring are paramount.
Typical of an original bouchon is the personal bond that the staff creates with its guests. Bouchon d'en Façe goes a step further than hospitality. Young and old are welcome for lunch, dinner or to have a drink. French wine is served with charcuterie, which is freshly cut with the slicer on the bar. The casual French atmosphere is carried through from the menu to the interior.