Savarin

French, Dutch | €€€
8,2 (303 reviews)
94% recommended

Lovely 3 course experience €55 €35

Savarin

French, Dutch | €€€
8,2 (303 reviews)
94% recommended

Lovely 3 course experience €55 €35

Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

Menu
Lovely 3 course experience
€55 €35

How does it work?

Book your table online via this website.

Fill in your unique dinner Blokker voucher code at the reservation form. You can find your voucher code on the Blokker receipt.

Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.

A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €35 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €55. See our terms for more information.

Reserve a table Reserve a table

Menu
Fantastic 4 course experience
€60 €40

How does it work?

Book your table online via this website.

Fill in your unique dinner Blokker voucher code at the reservation form. You can find your voucher code on the Blokker receipt.

Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.

A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €40 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €60. See our terms for more information.

Reserve a table Reserve a table

What 303 people say about Savarin

8.2 Based on 303 reviews. 94% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

7.3 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 8

Mooi restaurant, leuke sfeer, eten heerlijk. Het was alleen wel erg druk waardoor er iets te weinig personeel was... doorlooptijd was lang.

Femke Verdegaal at 25 August 2010

5.0 Cuisine 7 | Service 1 | Atmosphere 7

Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als res...

Read full review

Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als restaurant.
Om 20.30 uur, de afgesproken tijd, waren we binnen en konden meteen aan tafel. Aangezien het een fixed menu was hoefden we niet te kiezen. We begonnen met een glas prosecco rose, dat later €9,- per glas bleek te kosten. Er kwam wat brood+ smeersels, maar verder niets. Andere tafels die later gingen zitten, hadden al wel hun voorgerecht, maar wij waren met 6 personen en dat was kennelijk te veel gevraagd. Niemand die ons iets vroeg, informatie gaf of de wijnkaart aanbood, of een ev bestelling voor meer drankjes kwam opnemen. Na informeren hoe lang het nog ging duren, werd ons eerst een fles wijn aangeboden. Vanwege het autorijden sloegen we die af. Vervolgens kwam de gerant met een glas appelsap voor iedereen, van de eerste 40% van de persing. Extra vierge, zullen we maar zeggen. Lekker, erg appelig. Om vijf voor tien zeiden we dat het nu wel erg snel moest komen, aangezien we echt honger hadden, de volgende dag de kinderen (14 jr t/m 21 jr) naar school moesten/tentamen doen en onze dochter nog terug naar Amsterdam wilde. Als het niet zou lukken konden we beter naar de Mac gaan. Binnen 6 minuten zou het komen! Dat haalden ze bijna, dus vooruit, we vielen aan. Behalve 2 van onze kids, die houden niet van vis. We deelden de bordjes rond, en zo werd alles snel verorberd. De viseters vonden het lekker. Het hoofdgerecht werd ons binnen 12 minuten beloofd. Klokkijken bleek niet de sterkste kant van de keuken of de gerant, maar het eten kwam binnen redelijke tijd. Zwezerik! Brrr! Gelukkig zat er ook ander vlees bij, dus alweer de bordjes rondgedeeld, en zo kwam iedereen min of meer aan zijn trekken. Het dessert kwam ook vrij snel, het was natuurlijk duidelijk dat we niet blij waren met de service. Wij kregen een geïmproviseerd dessert, de andere tafels kregen iets anders. Het bestond uit 2 schaaltjes en twee (whisky)glazen met inhoud. smakelijk, erg veel en nogal zoet, muv de rode vruchten met zabaione en ijs (=lekker en niet te zoet).
Bij de rekening kregen we een kistje met 2 flessen wijn. Maar op de rekening stonden ook de niet door ons bestelde 6 glazen appelsap, à €6,-! Na ons protest ging die €36,- van de rekening af.
Afgelopen januari aten we met ons gezin bij Le Cirque, op Scheveningen. Die (geweldige) ervaring wilden we herhalen voor deze 21ste verjaardag. Die dag komt nooit meer terug en helaas was dit een zeer teleurstellende ervaring. Twee flessen wijn cadeau doen verguldt deze bittere pil niet.
De equipe van Savarin heeft een enorm brevet van onvermogen afgegeven. Niet dat er niet hard gezwoegd werd, maar de organisatie en het gastheerschap was beneden peil. Bij de MacDonalds heeft men meer oog voor de klant. Het is belangrijk dat je ook je beperkingen kent, en twee shifts op 1 avond was duidelijk te veel gevraagd. Ik vermoed dat wij niet de enigen waren die (te) lang moesten wachten. Waarom zou je hier nog terugkomen?

LL Tan at 25 August 2010

7.3 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 8

Prima gegeten. Goede chef die de boel regelt voor de gasten met heldere uitleg.

Ik vind de keuze van de aanvangstijden persoonlijk niet zo prettig. 6 uur is te vroeg, half negen laat. Dit geldt natuurlijk voor alle restaurants die mee hebben gedaan met deze aktie.

Dominique ter Schure at 25 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Uitstekend gegeten,vriendelijke bediening, goede sfeer.

Ernst v.d.Straaten at 25 August 2010

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

We hebben heerlijk gegeten.
Alles zag er ook mooi uit.
Het eerste gerecht zou wat mij betreft wat eerder mogen komen.

JGM Jeremiasse at 25 August 2010

Map All restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland)

Show phone number

About Savarin

Cuisine: French, Dutch

Restaurant Savarin is a place where one may enjoy many things, from perfect hospitality and a stylish, relaxed atmosphere to, last but not least, excellent cuisine.


Under its roof there are also excellently equipped salons for seminars, meetings, receptions and other private gatherings.

The ingredients beauty, atmosphere and quality all come together in one location. Indeed, one could say that we have more to offer to our guests than culinary delights: a visit to Savarin is an experience.

What we mean by that can in fact only be explained when we welcome you in person. The moment you step out of your car you enter a different world with intimate terraces shaded by ancient trees. The actual restaurant itself is a combination of tradition and design, of comfort and state-of-the-art furnishings. Entering the Savarin means instant relaxation.

Savarin is like a green culinary oasis at the edge of a busy city. A place we have embraced to realise our dreams. We are always ready to welcome you in style - Savarin style!

Reserve a table Reserve a table
All restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland)

Frequently asked questions

No, for most restaurants you don't have to pay upfront when you make a reservation.
Some restaurants only accept reservations with a small down payment, this is clearly indicated when making a reservation.

If you have lost the confirmation, please email to [email protected] with your reservation details.

Once you have made your reservation, you will automatically receive an e-mail with an invitation to share your gastronomic experience with the restaurant in a review. Click on 'leave a review' in the e-mail and here you can write a review about the restaurant you have visited.

You will receive a confirmation several minutes after you've made the reservation by email. No email? Please check your spambox.

Restaurants are happy to take your dietary requirements into account. You can indicate this in the comments on the booking form.

Drinks are not included in de menu price. Only, if its clearly stated in de deal description.

You can cancel your reservation from the confirmation email: Click on manage reservation in the email and click on the cancel reservation button. If you have created an account, you can also do this easily by going to 'my reservations'. You can also contact us by phone +31 20 486 67 29 or by email at [email protected].

You can use it on www.restaurantdinercheque.nl and make a reservation on this website at the restaurant of your choice. Please note: if you received the code through another partner, such as Gall & Gall or Blokker, please go to the website which you will find on your voucher code.

.

If you have an account on our site, you can access your reservation after logging in.
Don't have an account? Click on the link in the confirmation email you got from us.

It's not possible to add extra codes while making changes to a reservation. To do this, you need to cancel your old reservation and make a new one with all the codes added (the code used before will be activated again immediately after cancelling).

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Popular cities

View all restaurants
Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities