You can cancel your reservation at this restaurant any time.
Menu
Culinary 5 course Gault&Millau lunch
€74
€54
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique Blokker dinner voucher code at the reservation form. You can find your voucher code on the Blokker receipt.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get € 20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €54 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €74. See our terms for more information.
Reserve a table Reserve a tableWhat 352 people say about Wolf Atelier
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom heb...
Read full reviewWat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom hebben we enkel voor de drie gangen gekozen.
Het broodje met olijfolie was nog amper aangeraakt toen de eerste amuses op tafel werden geschoven. Deze waren heerlijk, maar veel tijd om te genieten was er niet. Nadat de eerste net in de mond was gestoken, werd het voorgerecht al op tafel gezet. Als dit tempo zou worden volgehouden, hadden we onze jassen net zo goed aan kunnen houden. Graag hadden we bij elke gang een bijpassende wijn gedronken, maar door de Olympische recordtijden van het uitserveren, kwam het hier niet van. Om te voorkomen dat we na een kwartier daadwerkelijk weer buiten zouden staan, vroegen we de bediening of de vaart er misschien een beetje uit kon en of we alvast een bijpassende wijn voor het hoofdgerecht konden krijgen. De vraag of we een rode of witte wijn bij de entrecote zouden willen hebben, vergeten we maar snel. De wijn werd gelukkig snel uitgeserveerd, maar onze aanwijzing werd blijkbaar wel erg letterlijk genomen toen er een half uur later nog steeds geen hoofdgerecht was verschenen. Na hier wederom om gevraagd te moeten hebben, verscheen deze dan toch. Helaas was de wijn toen al bijna op.
Het keukenpersoneel serveerde de desserts uit. Op tafel verscheen een prachtig (en heerlijk, bleek later) chocoladedessert. Ook hier wilden we graag een dessertwijn bij drinken. Nadat we de hierom gevraagd hadden, werden er twee gevulde glazen op tafel gezet zonder dat we ergens voor hadden kunnen kiezen.
Wat een heerlijke avond had kunnen en moeten worden, werd uiteindelijk een avond van verbazing en deceptie. Erg zonde.
Food was a bliss for the tong.
Amazing combinations of tastes, very good, I'll definitely come back there
Oh, an chocolate dessert was just wow, there is no words to describe it... Mmmm
We we set at a table just near the kitchen (chef's table?) which was very nice. The waitress was a little bit stressed out, but could laugh about it. The staff and chef were delighted to give us some more information about the dishes! So we really enjoyed the food and each other :) Why not 5 stars for the really coo...
Read full reviewWe we set at a table just near the kitchen (chef's table?) which was very nice. The waitress was a little bit stressed out, but could laugh about it. The staff and chef were delighted to give us some more information about the dishes! So we really enjoyed the food and each other :) Why not 5 stars for the really cool, robust and nice ambience? The chairs, we (long dutchies, I know) constantly slipped away from them and the table was a little bit to low. But apart from that: great and beautiful food, good wines, reasonable prices and a very nice staff! Thanks!
Gisteravond hebben wij een heerlijke ervaring gehad bij wolf atelier. We wilden graag een keer kijken hoe het was door gebruik te maken van de restaurantweek en de conclusie is dat we zeker terug gaan komen om van het normale menu te genieten.
De service was top. De serveersters wisten goed aan te voelen wat wel en...
Gisteravond hebben wij een heerlijke ervaring gehad bij wolf atelier. We wilden graag een keer kijken hoe het was door gebruik te maken van de restaurantweek en de conclusie is dat we zeker terug gaan komen om van het normale menu te genieten.
De service was top. De serveersters wisten goed aan te voelen wat wel en niet kon en reageerde zeer adequaat en vriendelijk.
Daarnaast was het eten ook fantastisch: de smaakcombinaties, leuke ingrediënten en de kunstwerken op het bord maakte het niet alleen een goede smaaksensatie, maar ook leuk voor het oog!
Het restaurant is mooi strak ingericht en je zit natuurlijk op een bijzondere plek, dat merk je. Ook was de muziek keuze erg gepast. Iets waar veel restaurants moeite mee hebben.
Kortom, het was een hele goede ervaring en wij gaan zeker terug komen!
Exquisite food, ambience, setting, service.
Cutlery, however, below standard.
Overall, what a wonderful experience!
Map All restaurants in Amsterdam
About Wolf Atelier
Cuisine: French
Chef Michael Wolf opens Wolf Studio
The highly motivated 31-year-old chef cook Michael Wolf (Oud Sluis ***, Vila Joya ** and Envy) will open officially on June 21, 2015 Atelier Wolf. He does this in a large glass area which rests on a railway bridge dating from 1920, located right next to Central Station of Amsterdam.
Why a 'Atelier'? Michael Wolf will challenge himself every day to create innovative dishes. He strives to surprise his guests again and again, to deliver the optimal dining experience.
Wolf Atelier is light and spacious. The monumental railway bridge has an industrial design and is equipped with 80 high glass windows. This workshop offers a 360 degree view of Amsterdam. Due to the large amount of plants and earth tones has something of an urban garden. The open kitchen and small chef's table ensures that Michael Wolf is in continuous contact with his guests.
The menu contains two main sections. In the 'Gallery' is a selection of Michael Wolf's current signature dishes such as lacquered pork belly with fried langoustines, carrot cream and a sauce of spices. " In the 'Atelier' he experiments, innovates and tests dishes out. After feedback from guests the best dishes remain. These will then be included in the "Gallery".
Michael Wolf; "This workshop is tough and nice metropolitan, the perfect setting to look for perfection. Really everything must be right. Not only is the food and wine, including the ambiance, the music, the service and the cocktails, each telling its own story. I cannot judge whether I have ask too much of myself and my team. All I know is that I dreamed of this moment since I was fifteen to and cannot wait to get started!