Book your table now with free cancellation.
Menu
Culinary 5 course Gault&Millau lunch
€74
€54
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique Blokker dinner voucher code at the reservation form. You can find your voucher code on the Blokker receipt.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get € 20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €54 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €74. See our terms for more information.
Reserve a table Reserve a tableWhat 351 people say about Wolf Atelier
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Service was superb! The atmosphere was also very hip and chic, but it does get a bit noisy, especialy around large groups. All the food and the wine pairing was delicious.
Heerlijk samengesteld menu gegeten, fijne sfeer, prachtig uitzicht op A'dam toren
Lekkere wijnen, top!
Zeer vriendelijke bediening. Er werd echter weinig informatie gegeven. Bij het wijnarrangement werd bijna niets over de wijnen verteld. Voorbeeld: dit is een witte wijn met een licht zoetje. (Bij desert) Dit kan een stuk professioneler.
Met de restaurantweek eens bij wolf gaan eten, een super gaaf en hip restaurant op een oud brugdeel. Bij aankomst bij het restaurant was de spanning al erg groot, de fakkels hebben een echte aantrekkingskracht en ergens ook iets sprookjesachtig,
Helaas bij binnenkomst werden we de eerst 5 minuten niet begroet en e...
Met de restaurantweek eens bij wolf gaan eten, een super gaaf en hip restaurant op een oud brugdeel. Bij aankomst bij het restaurant was de spanning al erg groot, de fakkels hebben een echte aantrekkingskracht en ergens ook iets sprookjesachtig,
Helaas bij binnenkomst werden we de eerst 5 minuten niet begroet en eigenlijk helemaal genegeerd door het bedienend personeel wat toch met 4 man aan de bar stond. Uiteindelijk toch nog aangesproken waarna ik en mijn diner partner naar een tafel geleid werden. We hadden keuze uit een 4 tal tafels en kozen voor een tafel dichtbij de keuken (altijd leuk om te zien hoe men werkt).
De keuken zag er vrij rommelig uit voor een open keuken maar de gerechten waren integendeel zeer zorgvuldig opgemaakt en enorm goed op smaak! Zeker complimenten waard vooral de zeebaard met zeeuwse mosselen was zeer lekker.
Bediening viel helaas, integendeel tot de keuken en sfeer wel enorm tegen. De kelner had geen idee welke wijn er bij de gerechten pasta waarna we dus enkele wijnen probeerde voor we de keuze konden maken. De wijnglazen van het proeven werden helaas niet meegenomen daarna. Aangezien de broodbordjes en amuse bordjes ook niet werden meegenomen raakte de kleine tafel al snel vol waarna ik naar mijn tafelpartner grapte dat we met een paar stappen ook best zelf de borden naar de afwas konden brengen. Uiteindelijk toch maar een kelner geroepen om de glazen en borden mee te nemen. Maar ook daarna kregen wij niet echt het gevoel dat er belang aan ons bezoek gehecht werd want ook daarna werden borden ingezet voordat de oude borden waren weg genomen en bestek was ingezet.
Ook werd erde rest vanbde avond verder geen wijn of water aangeboden, dus ook om water hebben we maar gevraagd en de wijnen hebben we verder maar laten zitten na het eerste glas. Ook moesten we een 20 minuten wachten na de koffie waarna ik zelf maar de rekening ben gaan halen en ook bij vertrek werd ons verder weinig aandacht geboden (zelf geen prettige avond)
Al met al leuke zaak voor goed eten maar verwacht van de bediening niet al te veel.
Voor ons jubileum zijn we naar Wolf Atelier gegaan tijdens de Restaurant Week. De service was perfect, het ontvangst was erg leuk en het eten was subliem. Ze hadden overal aan gedacht, zoals een klein "verrassingsdoosje" op tafel met daarin de essentials, om het menu heen waren vele extra's en we hebben fijn getafeld door de heerlijke keuken maar ook in deze hele mooie inrichting!
Map All restaurants in Amsterdam
About Wolf Atelier
Cuisine: French
Chef Michael Wolf opens Wolf Studio
The highly motivated 31-year-old chef cook Michael Wolf (Oud Sluis ***, Vila Joya ** and Envy) will open officially on June 21, 2015 Atelier Wolf. He does this in a large glass area which rests on a railway bridge dating from 1920, located right next to Central Station of Amsterdam.
Why a 'Atelier'? Michael Wolf will challenge himself every day to create innovative dishes. He strives to surprise his guests again and again, to deliver the optimal dining experience.
Wolf Atelier is light and spacious. The monumental railway bridge has an industrial design and is equipped with 80 high glass windows. This workshop offers a 360 degree view of Amsterdam. Due to the large amount of plants and earth tones has something of an urban garden. The open kitchen and small chef's table ensures that Michael Wolf is in continuous contact with his guests.
The menu contains two main sections. In the 'Gallery' is a selection of Michael Wolf's current signature dishes such as lacquered pork belly with fried langoustines, carrot cream and a sauce of spices. " In the 'Atelier' he experiments, innovates and tests dishes out. After feedback from guests the best dishes remain. These will then be included in the "Gallery".
Michael Wolf; "This workshop is tough and nice metropolitan, the perfect setting to look for perfection. Really everything must be right. Not only is the food and wine, including the ambiance, the music, the service and the cocktails, each telling its own story. I cannot judge whether I have ask too much of myself and my team. All I know is that I dreamed of this moment since I was fifteen to and cannot wait to get started!