You can cancel your reservation at this restaurant any time.
Menu
3 course Chef's dinner
€39.50
€19.50
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner Blokker voucher code at the reservation form. You can find your voucher code on the Blokker receipt.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €19.50 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €39.50. See our terms for more information.
Reserve a table Reserve a tableWhat 172 people say about Waanzinnig
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Kort maar krachtig: waanzinnig is goed
Wat een fijne plek met leuke mensen en heerlijk eten.
Super lekker! We komen hier terug.
Samen met mijn moeder bij restaurant waanzinnig gaan eten en het is ons zeer goed bevallen.
Lekker vegetarisch 3 gangen menu, zag er zeer netjes uit en ook de service van het personeel was zeer netjes en beleeft.
Er zat zelfs een goede tijd tussen de gerechten in en er werd ook netjes gevraagd of alles naar wens w...
Samen met mijn moeder bij restaurant waanzinnig gaan eten en het is ons zeer goed bevallen.
Lekker vegetarisch 3 gangen menu, zag er zeer netjes uit en ook de service van het personeel was zeer netjes en beleeft.
Er zat zelfs een goede tijd tussen de gerechten in en er werd ook netjes gevraagd of alles naar wens was, gewoon een top restaurant en zeker de moeite om nog een keer te gaan eten.
Map All restaurants in Tilburg
About Waanzinnig
Cuisine: Dutch
They think healthy eating is important at restaurant Waanzinnig in Tilburg. Equally important is the use of products with fair origins. At restaurant Waanzinnig they use traditional, mostly organic, local produce in the dishes. Dishes inspired by the seasons and mostly vegetarian. In addition, there are a number of dishes on the menu for meat and fish lovers.
The restaurant prefers organic products. In addition, they always consider which products they find the most responsible. The restaurant therefore prefers products from the region that come from far away.