Minato Mirai

Japans / Sushi |
7,8 (14 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Minato Mirai

Wat 14 mensen zeggen over Minato Mirai

7.8 Gebaseerd op 14 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk rustig gegeten "
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Het is een erg schoon en rustig restaurant. Wij koukleumen vonden de temperatuur echt aan de frisse kant. De Sake en thee heeft veel goed gemaakt. Eten is echt kakelvers en de gastheer houd goed contact met zijn gasten. Aanrader om met een vriendengroep van minimaal 6 personen terug te gaan met prive kok.

Gijs Beusenberg op 08 februari 2020
Geverifiëerd

5.7 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 4

Goed eten in een matige entourage. Zeer vriendelijke bediening

Ruud op 19 januari 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten, bediening heel vriendelijk en er werd erg goed rekening gehouden met de verzoeken van de gasten. Alleen heel jammer dat de entourage een beetje koud aandoet omdat het eigenlijk een afhaal/bezorg restaurant is. Maar we zijn heel tevreden naar huis gegaan.

Gerrie van Huisstede op 31 december 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 5

Moeilijk te vinden restaurant. De ingang is donker, het etablissement zit op de bovenste verdieping en het uithangbord met naam is verwijderd. Als je eenmaal boven en binnen bent, word je met alle egards ontvangen door de vriendelijke uitbater. Op een zondagavond zijn weinig tafeltjes bezet en is het vooral de bezor...

Lees hele review

Moeilijk te vinden restaurant. De ingang is donker, het etablissement zit op de bovenste verdieping en het uithangbord met naam is verwijderd. Als je eenmaal boven en binnen bent, word je met alle egards ontvangen door de vriendelijke uitbater. Op een zondagavond zijn weinig tafeltjes bezet en is het vooral de bezorgingsservice die druk af en aan loopt. Dat is jammer voor de sfeer, maar dat ligt niet aan de gastvrijheid en het eten. Sushi zal nooit tot onze grote persoonlijke favorieten gaan behoren, maar dat ligt aan ons zelf en niet aan het restaurant. Dat verdient meer gasten. Ook op zondagavond.

Hank Dussen op 23 december 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk verrassingsmenu, aardige bediening in een lekker rustige omgeving.

Susan Verheijen op 24 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in IJmuiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Minato Mirai

Keuken: Japans / Sushi

Japan, maar dan anders!

Minoto Marai is gevestigd in de Vissershaven van IJmuiden. Hier heb je een breed assortiment aan sushi. Houd je niet van rauwe vis? Sushi is net zo lekker met gegrilde kip en groenten. En als je het nog op kunt, zijn de bijzondere ijssmaken zoals lychee en groene thee ook een aanrader!

Kom genieten van de gerechten van Minoto Marai!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in IJmuiden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden