Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 98 mensen zeggen over The Fat Smoker
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten in dit hoogwaardige restaurant, jammer dat door de corona maatregelen de gasten beperkt worden in hun mogelijkheden
hier te komen om te genieten van de kookkunsten van de gastvrouw die bij gestaan wordt door haar als gastheer optredende echtgenoot.
Soms eet je ergens en denk je, was ok maar ga niet weer... The Fat Smoker is voor ons een "blijvertje" na de eerste top ervaring (zo genoten dat we enkel een foto hebben van het voorgerecht en het nagerecht... en het hoofdgerecht (pittige spareribs / fall-of-the-bone) vergeten zijn te fotograferen. Naast het heerlij...
Lees hele reviewSoms eet je ergens en denk je, was ok maar ga niet weer... The Fat Smoker is voor ons een "blijvertje" na de eerste top ervaring (zo genoten dat we enkel een foto hebben van het voorgerecht en het nagerecht... en het hoofdgerecht (pittige spareribs / fall-of-the-bone) vergeten zijn te fotograferen. Naast het heerlijke eten hebben ze ook aparte biertjes waaronder Barbâr Blond (een blond biertje in een beugelfles). Wij hadden een menu en hebben de menukaart mogen bekijken. Het menu (geboekt) biedt genoeg keuze, maar er staan lekkere dingen op de kaart waar wij zeker voor zullen keren (try before you...)
Wat een mooie recensie, daar worden wij vrolijk van. Bedankt voor jullie komst en tot ziens. Groeten Team The Fat Smoker
Leuk restaurant👍
Bedankt voor jullie komst en positieve reactie, wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Heerlijk gegeten, sparerib smelt gewoon op je tong , enorm mals!!!
Dag Sjaak, bedankt voor jullie positieve reactie daar worden wij vrolijk van!!! Groeten Team The Fat Smoker
Gezellig goed verzorgd, attente bediening. Smakelijk gegeten.
Leuk om te horen, bedankt voor jullie positieve reactie. Groeten Team The Fat Smoker
Plattegrond Alle restaurants in Nijkerk e.o.
Over The Fat Smoker
Keuken: Amerikaans
The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.
Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens. Groeten Team The Fat Smoker