Knife fork icon red

Restaurant de Mof

3-gangen a la carte menu

Restaurant de Mof

8,9 (71 reviews)

3-gangen a la carte menu

Reserveer een tafel

Menu
3-gangen a la carte menu

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.

Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.

Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 71 mensen zeggen over Restaurant de Mof

8.9
(71 reviews)
Eten
9.1
Service
9.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Reservering niet overeenkomstig met dinercheque "
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Reservering gedaan voor een verrassingsmenu, maar bleek niet op de kaart te staan. Wel een proeverij voor een lagere prijs. Uiteindelijk à la carte gegeten voor een hogere prijs. Korting is wel verrekend. Onaangenaam was het feit, dat er aan tafel gemeld wordt (ik zat er met gasten) dat we een aanbieding geboekt hebben.

Herman op Gister
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk en zag er fantastisch uit. En wat wij ook heel belangrijk vinden is dat het restaurant Coronaproof is en de tafeltjes op ruime afstand staan.

Marjon Lippmann op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was goed, heel leuk om allerlei verschillende gerechten te proeven. Prima bediening en leuke sfeer. Het is aan te raden om achteraf nog een thee of koffie te bestellen

Duco op 24 september 2020
Geverifiëerd

"REstaurantweek"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Restaurantweekmenu. Buiten gezeten. Erg gezellig terras, gezelliger dan binnen vonden wij (binnen nogal ouwbollig); terrasverwarmers prettig. Op zich eten prima en mooi opgemaakt. De chef kok had per gang telkens 3 mini bijpassende wijnen gekozen; klinkt leuk, was ook leuk doch wij vonden het minder gelukt doordat j...

Lees hele review

Restaurantweekmenu. Buiten gezeten. Erg gezellig terras, gezelliger dan binnen vonden wij (binnen nogal ouwbollig); terrasverwarmers prettig. Op zich eten prima en mooi opgemaakt. De chef kok had per gang telkens 3 mini bijpassende wijnen gekozen; klinkt leuk, was ook leuk doch wij vonden het minder gelukt doordat je zoveel verschillende wijnen (ook wit en rood door elkaar) bij 1 gerecht krijgt, hetgeen de rust cq smaaksensaties vh gerecht niet altijd ten goede komt.
Wat er exact ih eten was qua specerijen, zout of smaakversterkers is ons een raadsel maar we hadden beiden de hele navht een ongekende dorst en bleven maar drinken en sliepen beide erg onrustig, onrustige spijsvertering. Normaal nooit ergens last van.

Marc op 22 september 2020
Geverifiëerd

"Verrassend goed bij De Mof!"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

prima chef menu gegeten. Prima kwaliteit met zeer verrassende variaties. En het was voldoende. Dit was de eerste maar niet de laatse keer dat we hier waren!

a mourits op 21 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Leusden e.o.

Arnhemseweg 95 3832 GK Leusden

Over Restaurant de Mof

Bij restaurant de Mof in het gezellige Leusden kan je genieten van overheerlijke gerechten. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse en seizoensgebonden producten van hoogstaande kwaliteit. Van voortreffelijke proeverij-menu's tot sublieme wisselend à la carte gerechten, alles is mogelijk bij restaurant de Mof. De chef's zullen er voor zorgen dat een bezoek aan restaurant de Mof gelijk staat aan een avond culinair genieten.

Het gastvrije en vriendelijke personeel zorgt ervoor dat iedereen zich direct welkom voelt en dat het je aan niets ontbreekt. Daarbij zorgt de fijne en ongedwongen sfeer ervoor dat je ongestoord kan genieten van alle waanzinnige gerechten en de fantastische service.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Leusden e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden