Knife fork icon red

Fabels Eten & Drinken Woerden

€ 30,- € 10,-

3-Gangen diner

Fabels Eten & Drinken Woerden

8,4 (36 reviews)

3-Gangen diner € 30,- € 10,-

Reserveer een tafel

Menu
3-Gangen diner
€ 30,- € 10,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Fabels eten & drinken Woerden met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.

Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.

Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 10,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 30,-. Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 36 mensen zeggen over Fabels Eten & Drinken Woerden

8.4
(36 reviews)
Eten
8.5
Service
8.4
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was op dinsdagavond. Niet druk, maar wel gezellig bezet. Leuke meiden in de bediening. Heerlijk gegeten.

Peter & Susanne op 15 februari 2020
Geverifiëerd

6.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 4

Eten was prima maar moesten heeeeel lang wachten op hoofdgerecht. Bijna een uur degene die naast ons zaten

Andrea Monincx op 26 januari 2020
Geverifiëerd

"Erg lang wachten "
5.3 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 7

Wij hadden een diner voucher en besloten om hier te gaan eten. Het restaurant ziet er gezellig en sfeervol uit. Wij hadden een 3 - gangen menu en wij moesten meer dan 30 minuten wachten op het voorgerecht na bestelling. Tussen het voorgerecht dat het opgehaald werd en het hoofdgerecht geserveerd werd hebben wij meer...

Lees hele review

Wij hadden een diner voucher en besloten om hier te gaan eten. Het restaurant ziet er gezellig en sfeervol uit. Wij hadden een 3 - gangen menu en wij moesten meer dan 30 minuten wachten op het voorgerecht na bestelling. Tussen het voorgerecht dat het opgehaald werd en het hoofdgerecht geserveerd werd hebben wij meer dan 50 minuten moeten wachten.......wel een drankje van het huis gekregen maar wij vonden dit wel erg lang duren. Als wij nog 10 minuten hadden moeten wachten waren wij weg gegaan. Bediening liet te wensen over, tafels waar van de gasten al weg waren werden niet of heel laat afgeruimd, bediening kwam zeer weinig langs om een drankje aan te bieden. Het eten zelf was gemiddeld. De beenham als voorgerecht hadden we zelf thuis ook wel kunnen maken. De desserts waren niet in verhouding, mijn partner had een dame blanche en ik de sticky toffee als dessert, maar ik had meer ijs als hem. Al met al best een teleurstelling, wij gaan voortaan ergens anders heen.

Iris op 25 januari 2020

"Heerlijk eten, maar matige bediening en weinig sfeer"
5.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 4

Heerlijk eten. Bediening kwam weinig langs voor drank en ook na het nagerecht werd geen koffie aangeboden. 3x zelf naar de bar gelopen voor een drankje of koffie/thee.

Irene op 15 januari 2020
Geverifiëerd

"Redelijk"
6.0 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 6

Voor hetzelfde geld kun je op andere plekken in Woerden beter eten. Mijn vriend en ik hadden hetzelfde voor- en hoofdgerecht en hadden het Fabels dessert toe (dat is om te delen). De Carpaccio was goed, mooi portie en lekker. Daarna hadden we pittige kip. De kip zelf proefde niet erg pittig, maar de ui en paprika di...

Lees hele review

Voor hetzelfde geld kun je op andere plekken in Woerden beter eten. Mijn vriend en ik hadden hetzelfde voor- en hoofdgerecht en hadden het Fabels dessert toe (dat is om te delen). De Carpaccio was goed, mooi portie en lekker. Daarna hadden we pittige kip. De kip zelf proefde niet erg pittig, maar de ui en paprika die erdoor zaten wel. We kregen er een klein portie patat bij en een heel klein beetje mayo. Als we meer patat wilden, moesten we 3.00 bij betalen. Vond ik wat veel. Het dessert viel tegen. Er stond op de kaart dat we een proeverij van nagerechtjes zouden krijgen en we kregen een half plakje sticky toffee cake en een bolletje ijs. Dat vind ik geen proeverij. Toen ik even later ging betalen, kwam een serveerster met ook zo'n bord langs. Daar lagen echter 4 dingen op. Toen ik vroeg of ik het goed gezien had, beaamde ze dat. Toen ik vertelde wat wij gekregen hadden, zei ze dat ze zelf iets had toegevoegd, omdat ze het zo weinig vond. Dus het personeel was het er ook niet eens met de portie. Ik zou Fabels dus niet aanbevelen. Volgende keer eet ik wel ergens anders.

Laura Miedema op 12 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Woerden e.o.

La Fontaineplein 31 3446 BX Woerden

Over Fabels Eten & Drinken Woerden

Fabels Eten & Drinken in Woerden is gelegen in de jonge wijk Snel & Polanen in Woerden aan het La Fontaineplein.

Een “restaurant meets bistro” die eigentijdse gerechten, in een informele, gemoedelijke sfeer serveert. Wat vooral telt bij Fabels eten en drinken is dat zij gerechten graag met je delen zodat jij kunt genieten van heerlijk eten in een gezellige omgeving.

Hier kun je genieten op het terras of in het ruime restaurant, wellicht onder het genot van een hapje en een drankje. Zowel overdag als ’s avonds serveren zij een grote diversiteit aan gerechten waarbij de professionele chefs werken met zoveel mogelijk eerlijke streekproducten om heerlijke gerechten te creëeren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Woerden e.o.
Fe6c4ed6d0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden