Kasteel Eyckholt

Mediterraans, Frans | €€€
8,8 (484 reviews)
97% aanbevolen

Wat 484 mensen zeggen over Kasteel Eyckholt

8.8 Gebaseerd op 484 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Smaakvol"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

wij hebben genoten van een smaakvol 6 gangen diner.

Karin Evers op 17 juni 2024
Geverifiëerd

"Vaderdag"
7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

In totaliteit was het niet slecht, maar we hebben er wel eens beter gegeten. Samenstelling menu was "zeer apart" te noemen niet geheel onze keuze. Zeker de tussengerechten waren te flets van smaak. Porties aan de karige kant. Er werd te veel op creatie dan op smaak gefocust. En bijna 4 uur tafelen is toch iets te veel van het goede!

Genieters op 17 juni 2024
Geverifiëerd

"Héérlijk"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

"Kasteel" Eyckholt ... en toch heel ongedwongen ontvangen, vriendelijk, met een lach. Heerlijk getafeld, met bijpassende wijntjes ... het was top en vraagt heel zeker om een herhaling.

Luc Remans op 16 juni 2024
Geverifiëerd

"Lunchmenu restaurantweek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de eerste keer hier gaan eten door de aanbieding van de restaurant week. Zeer aangenaam verrast door fijne locatie en het smakelijke eten. Fijne amuses en aangename wijn. Voor herhaling vatbaar

Ine Goossens op 15 juni 2024
Geverifiëerd

"Lunch"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Rustige lokatie. Lekker eten. Mooi opgediend. Goede prijs-kwaliteit.Het koekje bij de koffie ontbrak. Een naakte koffe is maar karig om een heerlijke lunch af te sluiten.

Urbain Haenen op 14 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Roosteren e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kasteel Eyckholt

Keuken: Mediterraans, Frans

Kasteel Eyckholt is een charmant kasteeltje met een voortreffelijk restaurant, gelegen in Limburg. Bij restaurant Kasteel Eyckholt proef je de passie voor een (h)eerlijke keuken, waarbij zoveel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van verse producten uit de streek. Daarbij heeft de menukaart een goede balans tusssen vis, vlees en vegetarisch.

Het gastvrije team staat altijd klaar om jou een geweldige middag of avond te bezorgen. De uitstekende ligging, stijlvolle uitstraling en verfijnde keuken maken Kasteel Eyckholt tot dé locatie voor een culinair avondje uit!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Roosteren e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden