Ponte Vecchio

Italiaans |
8,4 (16 reviews)
87% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 16 mensen zeggen over Ponte Vecchio

8.4 Gebaseerd op 16 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

4.7 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 5

Een echt 'toeristen-restaurant'. Van de 3 (!?) witte wijnen op de kaart bleken er 2 niet voorradig...; alleen de duurste was nog beschikbaar :-( Dit wordt pas gemeld op moment van bestellen. In de hoek staat op een krijtbord een 'menu' aangeprezen. Ook deze op moment van bestellen niet beschikbaar; ook rest van de k...

Lees hele review

Een echt 'toeristen-restaurant'. Van de 3 (!?) witte wijnen op de kaart bleken er 2 niet voorradig...; alleen de duurste was nog beschikbaar :-( Dit wordt pas gemeld op moment van bestellen. In de hoek staat op een krijtbord een 'menu' aangeprezen. Ook deze op moment van bestellen niet beschikbaar; ook rest van de kaart was beperkt verkrijgbaar. Toen maar gekozen voor de kalfslever; dit was best lekker alleen mis dan toch wat 'bijlage' in de vorm van aardappels / frietjes / groente / salade of iets dergelijks. De 'sfeervolle' gekleurde lampjes op tafel zelf maar in een neutrale stand gezet, om buiten de kou in het het restaurant toch wat warmte te voelen, want van de bediening kwam dit zeker niet. Kortom: enigszins terleurstellend voor een toch niet geringe prijs

HP Kooter (1 review) op 05 februari 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Good service and good food. Very friendly and "italian vibe". Reccomanded

elena delmedico (1 review) op 28 september 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 10

Is de teramisu wel zelf gemaakt? (viel erg tegen). ook de lasagna was zo zo en wat meer kruiden op de tagialetta mag. Het voorgerecht (van alles wat assorti voor 12.50 p/p) was daarentegen erg goed. Vandaar toch nog een 2e ster. De sfeer is prima, ook al was het zo'n beetje leeg. Vriendelijke bediening. Gegeten met ...

Lees hele review

Is de teramisu wel zelf gemaakt? (viel erg tegen). ook de lasagna was zo zo en wat meer kruiden op de tagialetta mag. Het voorgerecht (van alles wat assorti voor 12.50 p/p) was daarentegen erg goed. Vandaar toch nog een 2e ster. De sfeer is prima, ook al was het zo'n beetje leeg. Vriendelijke bediening. Gegeten met 20 euro dinercheque. Dus als je een kritische eter bent: misschien niet hier naar toe....

marcel schipper op 28 augustus 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten en was heel gezellig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en was heel gezellig

Richard op 04 augustus 2021
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker

Mika Maijenburg (1 review) op 06 juli 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ponte Vecchio

Keuken: Italiaans

Italiaans genieten in de hoofdstad? Dan ben je bij Italiaans restaurant Ponte Vecchio in Amsterdam aan het juiste adres!

Net als in Italië is familie alles voor restaurant Ponte Vecchio. En iedereen die door hun voordeur wandelt is praktisch familie.

Restaurant Ponte Vecchio heeft een Authentieke kaart met vers bereide en huisgemaakte gerechten, pasta's en pizza's.

Het restaurant bezit een knusse ruimte en open keuken. Laat je verrassen door culinaire combinaties en verrassende gerechten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden