Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 29 mensen zeggen over De Kersentuin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben een prachtige avond gehad, maar we hadden dan ook wat te vieren!
Ieder van ons was bijzonder onder de indruk van de allure, de gastvrijheid, de zeer persoonlijke aandacht die we kregen en vooral van wat de keuken ons aan bijzonders bood.
Wij vonden het diner eigentijds, karaktervol, licht, verfijnd en g...
We hebben een prachtige avond gehad, maar we hadden dan ook wat te vieren!
Ieder van ons was bijzonder onder de indruk van de allure, de gastvrijheid, de zeer persoonlijke aandacht die we kregen en vooral van wat de keuken ons aan bijzonders bood.
Wij vonden het diner eigentijds, karaktervol, licht, verfijnd en geraffineerd. Ik denk wel dat het van de gast afhangt of dit het type keuken is waar hij of zij wel of niet gelukkig mee is.
Wij waren in ieder geval zeer enthousiast en danken de hele brigade voor een in ieder opzicht onvergetelijke avond.
Voorgerecht zeebaars smaakte nergens naar.
Tussengerecht crab kon je proeven maar van verfijning was geen sprake.
Hoofdgerecht hert was smaakvol echter in flinterdunne plakjes geserveerd zoals je harde wordt snijd. En dus ook ten ene als onvoldoende.
Ook van een dessert was nauwelijks sprake.
Na het “diner” dacht je, waar gaan we nu eten!
Hoewel alles goed smaakte, bediening en sfeer goed waren, miste ik de verfijning. Erg veilige keuze, lekker, maar niet bijzonder.
Mooie borden, lekker eten, vriendelijke bediening, heerlijke wijnen... gewoon TOP!
Zeer vriendelijke bediening .
Mooie gerechten.
Sfeer is goed waar dat vaak niet echt lukt in een "hotel" restaurant is deze hier prima.
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over De Kersentuin
Keuken: Frans
Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.
Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.
Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.