Het Stuivertje

Frans |
9,2 (177 reviews)
99% aanbevolen

3-gangen diner € 45,- € 25,-

Het Stuivertje

Frans |
9,2 (177 reviews)
99% aanbevolen

3-gangen diner € 45,- € 25,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Menu
3-gangen diner
€ 45,- € 25,-

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.

Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.

Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 25,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 45,-. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 177 mensen zeggen over Het Stuivertje

9.2 Gebaseerd op 177 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top beleving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en als gast voel je je heel erg welkom.

Peter-Paul Moors op 03 maart 2024
Geverifiëerd

"Top eten en een supervriendelijk gastheer! "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten met een leuke en vriendelijke gastheer. Ook de kok en de jongeman bedankt!

Het enige verbeterpunt is dat de kachel een graadje hoger mag.

Bedankt voor de topavond Team Stuivertje

Bob Knaap op 18 februari 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk restaurant "
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten, heel gezellig en leuke mensen

Marije op 17 februari 2024
Geverifiëerd

"Fijn restaurant in hartje Jordaan."
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Prima restaurant. Basic inrichting, maar uitstekende bediening en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

Cees van Nierop op 27 januari 2024
Geverifiëerd

"Top eten"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Als je binnen loopt denk je euhhhhhh wat is dit. Inrichting ziet er nl nogal sober uit en dan zeg ik het netjes. Gelukkig komt de gastheer op ons af en zorgt dat je je gelijk thuisvoelt. Deze meneer weet wel hoe hij z'n gasten ontvangt hoor, soms ietsie pietsie te amicaal, maar he beter zo dan zo'n nietszeggende/nie...

Lees hele review

Als je binnen loopt denk je euhhhhhh wat is dit. Inrichting ziet er nl nogal sober uit en dan zeg ik het netjes. Gelukkig komt de gastheer op ons af en zorgt dat je je gelijk thuisvoelt. Deze meneer weet wel hoe hij z'n gasten ontvangt hoor, soms ietsie pietsie te amicaal, maar he beter zo dan zo'n nietszeggende/nietswetende ongeïnteresseerde ober. Geen ellenlange wijn kaart maar gewoon eental goede wijnen, keuze beperkt dus. Ook de menu kaart was beperkt, zeker voor vegetariërs en mensen met een allergie.hoofd gerecht had wel meer keuze.
Ik had de st Jacobs schelpen en die waren subliem.( heerlijk in gerookte tomaat saus en petfekt gegaard). We namen als hoofd de dorade en in tijden niet zo'n goed bereidde vis gegeten, echt chapeau hoor. Ok het is geen sterren restaurant, maar zeer gezellig, informeel en top eten. Ook de rekening was erg plezant hoor. Kan het echt aanraden om er te gaan eten

Ron Roos op 21 januari 2024
Geverifiëerd
Chef heeft gereageerd op 21 januari 2024

Hartelijk bedankt voor je review! We zijn erg blij dat je ons vergelijkt met sterrenrestaurants. Ons bescheiden restaurant in de Jordaan (66) jaar, met kunst aan de muur, is trots op de focus op heerlijk eten en betaalbare drank. We streven ernaar om onze gasten een geweldige culinaire ervaring te bieden zonder de bank te breken. Jouw waardering betekent veel voor ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een smakelijke maaltijd en gezellige avond.

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Stuivertje

Keuken: Frans

Op zoek naar eerlijk en herkenbaar eten? Dan ben je bij restaurant Het Stuivertje in Amsterdam aan het juiste adres! Hier kun je terecht voor een ongecompliceerd en gezellig avondje uit, in typisch Amsterdamse ambiance.

Bij Het Stuivertje kun je genieten van herkenbare en verfijnde gerechten. In de keuken maken zij uitsluitend gebruik van seizoensgebonden producten die komen uit de streek. Van deze ingrediënten worden de meest prachtige gerechten gemaakt, die worden aangevuld met de lekkerste en beste wijnen. Je proeft klassiekers uit de Franse keuken, alles wordt omgetoverd tot sublieme gerechten.

Maak het zelf mee en laat je verrassen door de heerlijke culinaire gerechten van Restaurant Het Stuivertje in Amsterdam!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden