Mylos

Grieks |
8,1 (10 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 10 mensen zeggen over Mylos

8.1 Gebaseerd op 10 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Lekker gegeten, aardige bediening tegen leuke prijs

J.A.G. Bijl op 24 april 2022
Geverifiëerd

7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Een aparte, wat uitgekleed menu voor deze actie. Maar toch genoeg keus en ruime, heerlijke portie.

Limburg op 14 augustus 2021
Geverifiëerd

6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

We hadden een dinercheque van Welkom Energie van 20,00 euro en deze konden we bij Mylos verzilveren, er was maar 1 restaurant in Amersfoort die aan deze actie met een dinerkaart van Welkom Energie meedeed en waar we gebruik van konden maken, dus eigenlijk helemaal geen keuze. We waren er nooit geweest dus benieuwd o...

Lees hele review

We hadden een dinercheque van Welkom Energie van 20,00 euro en deze konden we bij Mylos verzilveren, er was maar 1 restaurant in Amersfoort die aan deze actie met een dinerkaart van Welkom Energie meedeed en waar we gebruik van konden maken, dus eigenlijk helemaal geen keuze. We waren er nooit geweest dus benieuwd om dit eens te ervaren. Daar aangekomen kregen we een aangepaste menu voorgeschoteld, omdat we gebruik maakten van deze dinercheque! De omschrijving van de dinercheque was dat we heerlijk konden genieten van een 3 gangen diner van 32,50 met een korting van 20.00 euro. Dus dat is niet waar, we kregen een kleinere aangepaste menu kaart, en daar hebben we géén gebruik van gemaakt en gewoon de volle pond betaald voor de door ons gekozen eten, zonder korting, want als je dus een kadokaart of diner cheque krijgt aangeboden ter waarde van 20,00 euro mag je alleen iets kopen of eten of wat dan ook uit een bepaalde hoek of stelling of menukaart en dat vind ik belachelijk en absoluut niet horen! Voor de rest was het door ons gekozen diner heerlijk, wel iets te zoutig vooral de gyros. Verder een leuke kleine zaak met een redelijke sfeer.

Charlie Z op 14 augustus 2021
Geverifiëerd
Hetty heeft gereageerd op 14 augustus 2021

Bedankt voor uw review.
Jammer dat u het zo ervaren heeft. Er is volgens ons nog ruime keuze op de ' aangepaste' menu kaart. 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 desserts waar u uit kunt kiezen, met zowel vlees, vis als vegetarisch.
Het is een actie menu. Als u hier geen gebruik van wenst te maken is dat uw keuze. Wij staan in voor de kwaliteit van al onze gerechten. En €20 op een 3 gangen menu is best veel.


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten, we komen terug.

WMB op 12 augustus 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

lekker en goed eten in een knusse en gastvrije ambiance

Ella André op 01 augustus 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Amersfoort e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mylos

Keuken: Grieks

Het gezellige Griekse restaurant Mylos is gelegen in Amersfoort. Het is een knus en elegant restaurant met Griekse invloeden.

Geniet van heerlijke gerechten die op Griekse wijze bereid worden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën en verse producten.
De sfeer in het restaurant is gastvrij en wordt gecreëerd door de vriendelijke bediening.

Voor een ontspannen en heerlijke Griekse ervaring ga je naar restaurant Mylos!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amersfoort e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden