Payal

Indiaas |
5,6 (58 reviews)

Voortreffelijk Indiaas 3-gangendiner € 30,- € 10,-

Payal

Indiaas |
5,6 (58 reviews)

Voortreffelijk Indiaas 3-gangendiner € 30,- € 10,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Menu
Voortreffelijk Indiaas 3-gangendiner
€ 30,- € 10,-

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.

Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.

Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 10,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 30,-. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 58 mensen zeggen over Payal

5.6 Gebaseerd op 58 reviews. 50% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gescammed en niet waard"
3.3 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 4

Er is kraanwater aan ons gegeven voor 3 euro per glas. En er is ons verteld over een duurder gangdiner en zonder ons te vragen als wij dat wilde is er vanuit gegaan dat dat onze keuzen was waardoor het 20 euro duurder is geworden inclusief de korting van douglas. Al in al niet de prijs waard als ik wist dat ik 68 euro moest betalen was ik liever bij een sushi restaurant gaan eten.

Endre Relyveld op 05 juni 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

We kwamen voor een 3 gangen menu, maar aten uiteindelijk van het buffet. Erg lekker was het zeker. Wat alleen een beetje gek was, was dat de eigenaar steeds z’n vingers aflikte en niet z’n handen waste

Evelina Snel op 27 mei 2024
Geverifiëerd

"Jammer"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Voor het eerst gegeten hier, we kwamen met een dinerbon eten. (€20 korting op 3 gangendiner). Hij probeerde iedereen die er kwam om voor het al klaar gemaakte buffet te kiezen ipv lekker 3-gangen waarbij alles vers gemaakt wordt. Mijn man wilde een lamgerecht en ik garnalen, de bon was niet geldig voor garnalen? Ik ...

Lees hele review

Voor het eerst gegeten hier, we kwamen met een dinerbon eten. (€20 korting op 3 gangendiner). Hij probeerde iedereen die er kwam om voor het al klaar gemaakte buffet te kiezen ipv lekker 3-gangen waarbij alles vers gemaakt wordt. Mijn man wilde een lamgerecht en ik garnalen, de bon was niet geldig voor garnalen? Ik koos toen maar voor het buffet, veel was al op of lauw.
Echt ontzettend jammer en gemiste kan, ik kom hier nooit meer.

Kim Esther op 27 mei 2024
Geverifiëerd

"Eten met de douglas cadeau bon"
2.3 Keuken 3 | Service 2 | Sfeer 2

Heel slecht dus geen 3 gangen diner en 6 bakken schep menu geen vooraf geen dessert geen echte bediening geen gezellige plek. Zelfs wat luguber. Eten was zeker niet goed gelukkig niemand ziek geworden

Batex op 27 april 2024
Geverifiëerd

"Payal "
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Eten was goed en betaalbaar

Alex Verbraak op 01 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Almere e.o.

Toon telefoonnummer

Over Payal

Keuken: Indiaas

In Almere is restaurant Payal gevestigd. Hier worden gerechten geserveerd met unieke smaakcombinaties. De menukaart is geïnspireerd door de meest culinaire streken in India wat zorgt voor overheerlijke creaties. Tijdens je bezoek kan je genieten van een fenomenaal uitzicht op het Weerwater. Het bedienend personeel zorgt dat het je aan niks ontbreekt wat de ervaring compleet en uitzonderlijk maakt.

Wacht dus niet langer en reserveer snel een tafel om zelf van de waanzinnige gerechten en de fantastische gastvrijheid te proeven!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Almere e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden