Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Waanzinnig 4-gangen Chef's diner
€ 42,50
€ 22,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 22,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 42,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 16 mensen zeggen over Osteria Andiamo
Eten | |
Service | |
Sfeer |
het restaurant is tot onbepaalde tijd gesloten
Een herinnering om te gaan eten ontvangen, de dag tevoren. Maar geen bericht dat het restaurant gesloten is. Sta je dan met je date. Echt niet leuk
We hadden het 4 gangen menu van de chef. Een vis en een vlees. Beiden waren heerlijk!
Leuk restaurant met goed italiaans eten. Jammer van die eeuwige taartpunt als dessert. Veel te zwaar.
De sfeer is italiaans luidruchtig en chaotisch, maar wel gezellig.
Wat absoluut niet in orde is, is het gebrek aan anti-corona maatregelen. Geen QR check, geen 1,5 meter afstand.
Achteraf bezien hadden we rechtsomkeert moeten gaan.
Heerlijk gegeten in dit echt Italiaanse restaurant. Al het eten wordt vers bereid, zelfs de sauzen.
Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.
Over Osteria Andiamo
Keuken: Italiaans
Osteria Andiamo is geopend op 9 juni 2018 in het prachtige gebied Delfshaven te Rotterdam.
Het Retaurant wordt gerund door twee enthousiaste, maar ook serieuze Italianen. Naast fantastische pizza's serveren zij ook heerlijke gerechten en Chef's menu's.
Pizzeria Andiamo is namelijk niet zomaar een pizzeria, maar één met luxe, klasse en het aller belangrijkste.. smaak!