Menu
Fantastisch 4-gangen culinaire wereldreis menu
€ 45,-
€ 25,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 25,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 45,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 732 mensen zeggen over Nomads
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch…echt een aanrader 🤗
Wat een gebakken lucht. Prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken voor een rommeltje van verschillende aziatische gerechten en vis was duidelijk niet vers. Reactie van personeel ongeinteresseerd en met zichzelf bezig. De planten zijn wel mooi, maar je betaalt blijkbaar vooral voor de inrichting.
Leuk concept en prima eten. Geweldig personeel!
Fantastisch, plaatjes op je bord, super smaakbeleving, vriendelijke service
We enjoyed an incredible 5 dishes menus, every dish had a nice explanation about the many ingredients and fabulous tastes, the decoration is super warm and the location beautiful. The dishes were brought by different team members and service was simply perfect. Highly recomment this restaurant
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over Nomads
Keuken: Modern
In voor een echt avontuur? Ga mee op een culinaire wereldreis!
NOMADS trekt als echte nomaden de wereld rond op zoek naar naar onontdekte smaken, spannende producten en authentieke food belevingen. Jaarlijks reizen zij naar twee verschillende landen. Hier doen zij inspiratie op, volgen kookworkshops en vullen hun backpacks met lokale producten op de markt.
Gedurende 6 tot 9 maanden presenteert NOMADS het mooiste wat zij tijdens hun reis ontdekt hebben. Ieder gerecht heeft een eigen verhaal en een eigen oorsprong en het personeel wil dit maar al te graag met je delen. Zo nemen ze je mee op reis en laten je kennis maken met al het bijzonders dat hun bestemmingen te bieden hebben.