Knife fork icon red

Olivier Leiden

Heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten)

Olivier Leiden

8,6 (6 reviews)

Heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten)

Reserveer een tafel

Menu
Heerlijk 3-gangen menu a la carte (keuze > 20 gerechten)

De gemiddelde prijs bij restaurant Olivier Leiden voor een 3-gangen menu is € 32,50.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Olivier Leiden met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.

Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.

Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 6 mensen zeggen over Olivier Leiden

8.6
(6 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.5
Schrijf een review

6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Lekker gegeten.

Korsa Kavadjaja op 12 februari 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het eten was fantastisch. Supersnelle en vriendelijke bediening

Small 6bf4d721be
Marly Stakenborg op 10 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten, leuk restaurant en prima service

Frank op 08 februari 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Ondanks de reservering bleken we niet op de lijst te staan bij Olivier. Het was geen probleem, want er was genoeg ruimte en zelfs live muziek. Wel gemeld dat we via Diningcity waren en gevraagd of we uit de gehele kaart konden kiezen. Ja dus. Mooi. Alleen was het, na het bestellen van de wijn, wel even wachten tot ...

Lees hele review

Ondanks de reservering bleken we niet op de lijst te staan bij Olivier. Het was geen probleem, want er was genoeg ruimte en zelfs live muziek. Wel gemeld dat we via Diningcity waren en gevraagd of we uit de gehele kaart konden kiezen. Ja dus. Mooi. Alleen was het, na het bestellen van de wijn, wel even wachten tot we naar onze keuze werd gevraagd. Dat had iets sneller gemogen.
De carpaccio en de gekookte eend (met een geweldige dressing) als voorgerechten smaakten erg goed. De hoofdgerechten waren de Black Angus steak en de dry aged Entrecote, met frites en salade. Beide stukken vlees waren erg lekker. De bijbehorende saus was in botervorm op het vlees gelegd, maar van smelten kwam niet veel, dus dat idee is voor verbetering vatbaar. De gekozen wijn (Merlot) was prima en we kregen er ook een karafje water bij. Als dessert namen we een kaasplankje. Deze was van voldoende en lekkere kaas voorzien. De hoeveelheid sla was iets te, maar de noten, de stroop en het notenbrood smaakten erg goed. Zeker met het glaasje port dat we erbij hadden besteld (en nog eentje van het huis).
Kortom: we hebben heerlijk en prima gegeten. Het is prettig zitten in Olivier en op het wachten in het begin na was de bediening goed en vriendelijk.
Jammer dat bij het betalen bleek dat we meer moesten betalen dan op de site van Diningcity stond. Blijkbaar kon dus toch niet alles van de kaart gekozen worden. Na ons bezwaar hierover en uitleg van de kant van Olivier waren ze wel zo sportief om alsnog de Diningcityprijs te rekenen. Ook dat geeft, naast het lekkere eten en prettig zitten, een goede reden om terug te komen. er staat nog genoeg lekkers op het menu!

Martin Boon op 03 februari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk vegetarisch gegeten in een leuke ambiance. De bietencarpaccio met o.a. vijgen en de knolselderij-steak met ragout waren verrassend lekker. Ook het warme appeltaartje kan ik iedereen aanbevelen! Dit samen met een fijne bediening zorgde voor een fijn avondje uit. Voor herhaling vatbaar.

N Martens op 26 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Leiden e.o.

Hooigracht 23 2312 KM Leiden

Over Olivier Leiden

Bij Olivier Leiden, gevestigd in het voormalige St. Elisabeth ziekenhuis aan de Hooigracht, beleef je gegarandeerd een authentiek Belgische avond, met de daarbij behorende kwaliteit en generositeit. Het is dan ook niet voor niets dat Olivier ook wel bekend staat als de ambassadeur van de Belgische gastvrijheid.

Geniet van de vele Belgische specialiteiten, zoals de Vlaamse ribbekes of mosselen van goede kwaliteit. Ervaar de huiskamer van Leiden nog beter met de fantastische speciaalbieren waar Olivier bekend om staat.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurants in Leiden e.o.
Fe6c4ed6d0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden