Book your table now with free cancellation.
What 546 people say about Ratatouille Food & Wine*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Echt lekker gegeten, een genot voor de smaakpapillen. De uitleg hielp en de bijpassende wijn paste er ook echt goed bij. Minder puntje vond ik de restaurant ruimte: te veel mensen in een te kleine ruimte. Een aanrader als het minder druk is.
In de restaurantweek gegeten. Super ontvangen en geweldige service. Ook voor de vegetarische gerechten was heel veel aandacht. Echt een aanrader dit.
Very good and very tasty.
echt heel goed , een ster zou op z'n plaats zijn
Voor de tweede keer bij ratatouille gegeten, een griekse salade met bijzondere smaken en een feta die daar niet helemaal in paste, door naar een tussengerecht, zalm, klein, maar fijn en best wel duur vergeleken met het menu, fantastische eendenborst met sinaasappeljus en pastinaakpuree, eindigend met een mooi desser...
Read full reviewVoor de tweede keer bij ratatouille gegeten, een griekse salade met bijzondere smaken en een feta die daar niet helemaal in paste, door naar een tussengerecht, zalm, klein, maar fijn en best wel duur vergeleken met het menu, fantastische eendenborst met sinaasappeljus en pastinaakpuree, eindigend met een mooi dessert.
Eten is top, maar in de restaurantweek is het wel een beetje boven op elkaar gepropt. tafels moesten echt verschoven worden als iemand uit zijn stoel wilde komen. Met vier kwam de rekening toch nog op ruim 165 euro uit. Het was het wel waard, maar volgende keer gaan we lekker rustig een normaal menu consumeren.
Map All restaurants in Haarlem
About Ratatouille Food & Wine*
Cuisine: French
Restaurant Ratatouille Food & Wine is situated on the spaarne in Haarlem at a beautiful location. The restaurant is located in a building full of character and attractively decorated. The restaurant is characterised by its accessible environment and the excellent price-quality ratio and is just like ratatouille a mix of French cuisine.
Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurant at the award ceremony of their first star: less expensive, less rigid, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes.
Chef Joshua Jaring likes to surprise you with colours and shapes and pays a lot of attention to the preparation of the plates. This time and again creates curiosity and a wow effect for the guest, making classic flavours very interesting! Jozue combines home-grown products with international flavours.
There is also a choice of more than 460 sublime wines from the enormously extensive wine list. Come and enjoy a delicious lunch or an amazing dinner and be taken into the culinary world of the chef.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2014. They received 16 Gault&Millau points.