You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 546 people say about Ratatouille Food & Wine*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wij hebben tijdens de restaurantweek dit restaurant bezocht. Een sfeervol etablissement met erg vriendelijke en goede bediening! De gerechten werden mooi gepresenteerd en de uitleg over de gerechten was goed. Wij hebben zeker lekker gegeten al vonden wij het niet spannend of verrassend maar dat hoeft ook niet altijd...
Read full reviewWij hebben tijdens de restaurantweek dit restaurant bezocht. Een sfeervol etablissement met erg vriendelijke en goede bediening! De gerechten werden mooi gepresenteerd en de uitleg over de gerechten was goed. Wij hebben zeker lekker gegeten al vonden wij het niet spannend of verrassend maar dat hoeft ook niet altijd. De smaken waren prima in orde en de porties goed. Het bijpassende wijnarrangement stak er deze avond met vlag en wimpel bovenuit erg lekker en goed gekozen. Een prettig restaurant voor een gezellige en goede avond tafelen.
Voor de eerste keer in dit restaurant gegeten tijdens de Restaurantweek. Het personeel is erg vriendelijk en de service was zeer goed. De bediening geeft een goede uitleg bij zowel de wijnen als het eten. Het eten was erg lekker, goede prijs/kwaliteit. verhouding.
Mooi restaurant met een gezellige sfeer en goede bediening. Het eten was erg goed alleen de combinaties van smaken vond ik niet altijd kloppen.
We hebben hier tijdens de restaurantweek gegeten en waren bijzonder positief verrast.
Goed samengesteld diner. Keuken heeft laten zien wat ze kan (en dat is veel!) Prachtig opgemaakte borden, veel verschillende en verrassende smaken binnen 1 gerecht. Service was goed, niet te formeel. Wij komen zeker hier terug. Een aanrader!
Wij hebben heerlijk geluncht bij Ratatouille. Wij kenden dit restaurant nog niet en zijn afgegaan op foto's en recensies. De Restaurantweek vinden wij een leuke gelegenheid om een voor ons nieuw restaurant te leren kennen en bij dit restaurant waren we anders nooit gekomen. Het restaurant ziet er van buiten wat onop...
Read full reviewWij hebben heerlijk geluncht bij Ratatouille. Wij kenden dit restaurant nog niet en zijn afgegaan op foto's en recensies. De Restaurantweek vinden wij een leuke gelegenheid om een voor ons nieuw restaurant te leren kennen en bij dit restaurant waren we anders nooit gekomen. Het restaurant ziet er van buiten wat onopvallend uit en de inrichting oogt niet zo bijzonder. Het heeft meer wat weg van een eetcafé dan van een chique restaurant. Het was niet druk, er waren nog twee andere tafels bezet. De sfeer was prettig en ontspannen.
De bediening was uitstekend. We werden goed geadviseerd over de wijn en men was op de hoogte van onze eetwensen en hield daar rekening mee.
De amuse zag er mooi uit en was leuk gepresenteerd. Wanneer je de macaron van rode biet en de madeleine met blauwe kaas op had, zat er onder een dekseltje nog een derde verrassing.
Het voorgerecht was gemarineerde zalm in borsjt. de zalm was zacht van structuur en verfijnd van smaak, lekker met wat knapperige groente er omheen.
Het hoofdgerecht was gegrilde zeebaars met daarbij aardappel en champignon. De zeebaars was perfect!
Het dessert was een warm chocolade taartje met ijs en ananassaus en een karamelwafeltje.
Wij vonden de gerechten erg lekker. Prima smaakcombinaties!
Wij hebben een heerlijke middag gehad en raden dit restaurant zeker aan. Dit restaurant verdiend meer bekendheid!
Map All restaurants in Haarlem
About Ratatouille Food & Wine*
Cuisine: French
Restaurant Ratatouille Food & Wine is situated on the spaarne in Haarlem at a beautiful location. The restaurant is located in a building full of character and attractively decorated. The restaurant is characterised by its accessible environment and the excellent price-quality ratio and is just like ratatouille a mix of French cuisine.
Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurant at the award ceremony of their first star: less expensive, less rigid, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes.
Chef Joshua Jaring likes to surprise you with colours and shapes and pays a lot of attention to the preparation of the plates. This time and again creates curiosity and a wow effect for the guest, making classic flavours very interesting! Jozue combines home-grown products with international flavours.
There is also a choice of more than 460 sublime wines from the enormously extensive wine list. Come and enjoy a delicious lunch or an amazing dinner and be taken into the culinary world of the chef.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2014. They received 16 Gault&Millau points.