Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Heerlijk 3-gangen a la carte diner
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 56 mensen zeggen over Limani
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Personeel in dienst van de klant, zeer vriendelijk en ondanks de drukte maakten zij een ontspannen indruk. Het eten was smakelijk, ruime porties en mooi opgediend. Mooie afsluiting van een korte vakantie.
Wij komen hier regelmatig en het eten is altijd heerlijk. Ook doen ze mee met diverse acties en dan heb je een heerlijke driegangenmenu menu voor maar 18,50. Maar ook van de kaart zonder acties is de prijs kwaliteit verhouding prima.
eerste indruk is niet echt een Griekse sfeer.
Limani onderscheid zich duidelijk van andere Griekse restaurants!
*Duidelijke menukaart
*Echt goed vlees en niet zoals vaak bij andere Griekse restaurants met een vet randje
*De beste Tzatziki
*Een ruime assortiment saladebar waar je vrij van mag nemen
*Goede locatie met veel parkeerplek
*En het tappas voorgerecht is echt hemels!
Heerlijk gegeten, maar het was echt super koud binnen, dat was wel jammer!
Plattegrond Alle restaurants in Hellevoetsluis e.o.
Over Limani
Keuken: Mediterraans, Grieks
Bij binnenkomst ontdek je dat Restaurant Limani zowel kleine groepen als grote gezelschappen tot zo´n 140 personen kan ontvangen en dit natuurlijk met behoud van de specifiek persoonlijke sfeer met oog voor detail.
De chefkok en de sous-chefs zijn in Griekenland opgeleid en zij bieden je een breed scala aan overheerlijke gerechten. Hun vakbekwaamheid uit zich in de kwaliteit en versheid van de geboden gerechten en het iedere week speciaal gecreëerde driegangenmenu.