Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 98 mensen zeggen over The Fat Smoker
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zalig gegeten, leuke bediening en gezellige muziek.
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. De spareribs zijn voortreffelijk
Dag Wolly,
Bedankt voor jullie positieve reactie. Tot ziens groeten Team The Fat Smoker
Het eten was heerlijk
We hebben genoten
Gaan zeker nog een keer terug
Goede middag,
Bedankt voor jullie positieve reactie. Wij zien jullie uiteraard ook graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Gezellig gegeten en gedronken.
Eten was lekker en gebalanceerd.
Ze serveren ook bud bier op de fles.
Gezellig personeel.
Na sluiting niet gelijk weggeken en konden
Hierdoor nog wat tips en gedachten wisselen met de eigenaar👌
Wij zijn hier met de ING actie naar toe gegaan. Goede kaart.
En gezien de drank ...
Gezellig gegeten en gedronken.
Eten was lekker en gebalanceerd.
Ze serveren ook bud bier op de fles.
Gezellig personeel.
Na sluiting niet gelijk weggeken en konden
Hierdoor nog wat tips en gedachten wisselen met de eigenaar👌
Wij zijn hier met de ING actie naar toe gegaan. Goede kaart.
En gezien de drank en voldoende porties eten, is de prijs verhouding goed.
Ga zo door!!!
Komen binnenkort nog een x
Gr de bunschoters
Dag Bunschoters,
Leuk om te lezen dat jullie hebben genoten, dat doet ons goed. Tot ziens weer groeten Team The Fat Smoker
Het eten was matig. Jammer dat er een aangepaste kaart was
Ook een goede morgen Herman van Beem,
Na een nachtje lekker te kunnen hebben geslapen, ben je tot deze mooie eindconclusie gekomen. Gelukkig is alles wel in balans: Sfeer, eten en bediening krijgen allemaal een 4. Gelukkig zijn de vorige recensies beter dan die van jullie en zien wij deze mensen ook graag terug. Voor jullie geldt wees eerst eens eerlijk op de avond zelf en kom niet achteraf met zo'n laffe eind conclusie. Slaap lekker
Hoogachtend, Enrico Kerkhof eigenaar restaurant
Plattegrond Alle restaurants in Nijkerk e.o.
Over The Fat Smoker
Keuken: Amerikaans
The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.
Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Dag Evelien.
Bedankt voor jullie bezoek en positieve reactie. Wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker