Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 98 mensen zeggen over The Fat Smoker
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was heerlijk we hadden vooraf de gerookte zalm FANTASTISCH erg genoten.
Daarna de Holy chicken en de spare ribs super lekker.
Toetje was simpel maar oke
Enige nadeel ondanks super goede muziek stond het iets te hard maar verder leuke avond gehad.
Wij hebben genoten van een heerlijk diner. De bediening was ook super. Lekker vlot en vriendelijk. Wij komen zeker weer terug.
Bedankt voor jullie positieve reactie. Wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Heerlijk huisgemaakte gerechten, snelle en attente bediening en goede porties. Ook gezellige muziek.
Bedankt voor jullie positieve reactie. Wij zien jullie graag terug. Groeten Team The Fat Smoker
Voor de tweede keer heerlijk gegeten en werden door vriendelijk personeel bediend. Komen zeker weer een keer terug.
Bedankt weer voor jullie komst en positieve reactie. Wij zien jullie graag terug. Groetjes Team The Fat Smoker
Hamburger en patat prima. Zalm erg zout. Gezellige sfeer met goede muziek
Bedankt voor jullie reactie, helaas is ons op de avond zelf niet verteld dat de zalm te zout was. Wij lossen graag problemen op, maar achteraf wordt dit lastig. Wij pekelen onze zalmen altijd 2 uur in zout en spoelen ze daarna af. Dan gaan de kruiden erover en worden ze +/- 2 uur gerookt. Fijn dat jullie de avond verder goed hebben ervaren. Wij zien jullie graag terug.
Met vriendelijke groet, Team The Fat Smoker
Plattegrond Alle restaurants in Nijkerk e.o.
Over The Fat Smoker
Keuken: Amerikaans
The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.
Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Bedankt voor jullie reactie. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van het eten. De muziek jaren 60/70 hoort bij ons concept en is daardoor ook iets meer aanwezig. Groetjes en tot een volgende keer Team The Fat Smoker