Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 98 mensen zeggen over The Fat Smoker
Eten | |
Service | |
Sfeer |
heerlijk gegeten, gezellig terras en heel vriendelijke bediening
We zijn aangenaam verrast. Bijna alle tafels onder het scherm waren bezet en ook binnen zat een groep te eten, maar toch was de bediening lekker vlot en persoonlijk. Het voorgerecht werd vlot geserveerd en smaakte heerlijk (zowel de carpaccio als de zalm). Als hoofdgerecht hadden wij de hamburger en de pork ribs. Be...
Lees hele reviewWe zijn aangenaam verrast. Bijna alle tafels onder het scherm waren bezet en ook binnen zat een groep te eten, maar toch was de bediening lekker vlot en persoonlijk. Het voorgerecht werd vlot geserveerd en smaakte heerlijk (zowel de carpaccio als de zalm). Als hoofdgerecht hadden wij de hamburger en de pork ribs. Beide zeer smakelijk, net als de gekruide patat. Ook het nagerecht (2x lavacake) was om te smullen! Al met al prima gegeten voor een leuke prijs. Omdat we buiten zaten, hebben we de sfeer wat minder beleefd, al was de (Amerikaans getinte) muziek duidelijk hoorbaar.
Bedankt voor jullie positieve reactie daar genieten wij ook van. Tot ziens Team The Fat Smoker
Prima gegeten, vriendelijke bediening
Dag Tijmen, bedankt voor jullie positieve reactie hier genieten wij ook van. Groeten Team The Fat Smoker
Heerlijk gegeten en Lekker in Nijkerk
Bedankt voor jullie positieve reactie daar worden wij vrolijk van!!! Groetjes Team The Fat Smoker
Eten was goed mensen weten waar ze mee bezig zijn. Vriendelijk zeker gesprek stof als je als hobby smoken hebt. Vond het prijs technische best tegen het randje. Maar als het eten goed is moet dat voor een keertje wel kunnen.
Plattegrond Alle restaurants in Nijkerk e.o.
Over The Fat Smoker
Keuken: Amerikaans
The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.
Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Bedankt voor jullie positieve reactie daar worden wij vrolijk van. Tot ziens Team The Fat Smoker