Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 95 mensen zeggen over Bouchon D'en Façe
Eten | |
Service | |
Sfeer |
we hebben heerlijk gegeten. de chef heeft onze wensen om een ander hoofdgerecht te nemen gerespecteerd. Maar het nakomen en opletten op de glutenvrije versie liet zeker te wensen over.. Bij het voorgerecht van slakken werd wel gewoon brood geserveerd. Maar mijn vrouw moest na een opmerking hierover bijna 15 minuten wachten voordat haar brood arriveerde.
Beschamend slecht driegangen menu!
Beter niet deelnemen aan restaurantweek dan op deze manier!
Heel lekker, smaakvol en vriendelijke bediening.
Aanrader👌👌
Voor het eerst met vrienden dit sfeervolle restaurant bezocht en het was in alle opzichten een succes. Vanaf het eerste hartelijke welkom tot en met het afrekenen was alles positief: de ambiance is netjes en sfeervol, de kaart uitgebreid maar niet overdreven met uitstekende bijpassende wijnen en de prijs-kwali...
Lees hele reviewVoor het eerst met vrienden dit sfeervolle restaurant bezocht en het was in alle opzichten een succes. Vanaf het eerste hartelijke welkom tot en met het afrekenen was alles positief: de ambiance is netjes en sfeervol, de kaart uitgebreid maar niet overdreven met uitstekende bijpassende wijnen en de prijs-kwaliteit verhouding gewoon goed in orde.
Elk gerecht perfect bereid en zeer smaakvol. Je proeft het oude Lyon er in terug.
Een groot compliment voor de jeugdige maar talentvolle en vriendelijke bediening.
Voor ons een blijver/terugkomer.
Heerlijk gegeten, super vriendelijke dames, was genieten!
Plattegrond Alle restaurants in Maastricht e.o.
Over Bouchon D'en Façe
Keuken: Frans
Een Frans concept met traditionele en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Bouchon d’en Façe in Limburg is een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan.
Typerend aan een originele bouchon is de persoonlijke band die het personeel creëert met zijn gasten. Bouchon d'en Façe gaat een stap verder dan gastvrijheid. Jong en oud is welkom voor lunch, diner of om te borrelen. Een Franse wijn wordt geserveerd met charcuterie, die vers wordt gesneden met de snijmachine die op de bar staat. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.