Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Heerlijke 3-gangen beleving
€ 55,-
€ 35,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 35,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 55,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEER
Menu
Fantastische 4-gangen beleving
€ 60,-
€ 40,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 40,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 60,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 304 mensen zeggen over Savarin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben zaterdag 19 maart gegeten bij Savarin met onze dochter en haar man. We hadden gereserveerd om 19.00 uur, de reserveringsbevestiging had ons op 17.30 gezet. Onze dochter wees ons hierop, wij waren hierover erg verbaasd.
Toen we om 18.10 uur arriveerden en onze naam noemde keek de gastheer uitgebreid op zijn...
We hebben zaterdag 19 maart gegeten bij Savarin met onze dochter en haar man. We hadden gereserveerd om 19.00 uur, de reserveringsbevestiging had ons op 17.30 gezet. Onze dochter wees ons hierop, wij waren hierover erg verbaasd.
Toen we om 18.10 uur arriveerden en onze naam noemde keek de gastheer uitgebreid op zijn horloge, alsof hij de conrector van de school was , met een gebaar van 'vooruit dan maar' MOCHTEN we toch nog aan tafel.... Hadden we dat maar niet gedaan....... We werden bij het andere 'eetvee' (want zo werden we behandeld) in een voor de gelegenheid omgebouwde bar geplaatst, in een hoekje omdat we 'te laat' waren. Het eten was goed, echt lekker, maar veel te weinig!!! met 4 personen kregen we een half stokbroodje en de porties waren voor een 5-gangen diner, echter het was een 3-gangen diner. Er was ook geen mogelijkheid om iets bij te bestellen. De wijn die we besteld hadden werd niet uitgeschonken. De tweede fles wijn hadden we al uitgezocht, maar er was totaal geen gelegenheid om nog iets te bestellen. Het diner werd afgeraffeld geserveerd. Om 19.30 gingen we het restaurant uit. MET HONGER. We zijn in Delft in een eetcafe een hoofdgerecht gaan eten. We hebben ontzettend gelachen met zijn 4-en, omdat we regelmatig met elkaar uit eten in gaan in goede restaurants (zoals kasteel Heemstede, De Leest, Zwetheul, parkheuvel) dus onze dochter en haar man kennen maar al te goed onze kennis en keuze van restaurants. De reden dat we kozen voor Savarin was omdat het heel dichtbij hun woning is en zij net een baby hebben.
Kortom een hele slechte ervaring. Savarin heeft de restaurantweek om een flinke omzet te draaien (twee zittingen per avond), dat geeft op zich niet, maar wij hebben voor ons doen heel erg weinig uitgegeven (ca. 150 euro voor 4 personen), maar hadden ook nog niet gegeten. Voor ons is dit de laatste keer dat we in Savarin gegeten hebben. Een bijzonder slecht ervaring!
Wederom heerlijk gegeten! Alleen de bediening liet dit keer te wensen over. Ben ik anders gewend daar. Leuk om te combineren met een drankje in het hotel!
Het verrassingsmenu in de restaurantweek vonden wij (4 personen) tegenvallen qua smaak en hoeveelheid. De prijzen voor de extra´s zoals de koffie (met verrassing) waren aan de vrij hoge kant.
Jammer, wij hadden er meer van verwacht.
In het kader van de restaurantweek ben ik bij Savarin gaan eten omdat deze goed stond aangeschreven in de Gault Millau. Ik vond het helaas erg teleurstellend. De kaart zag er in eerste instantie veelbelovend uit, helaas werd dit niet voortgezet. Ik vond de gerechten naar zo zo. Het voorgerecht was te zout en niet er...
Lees hele reviewIn het kader van de restaurantweek ben ik bij Savarin gaan eten omdat deze goed stond aangeschreven in de Gault Millau. Ik vond het helaas erg teleurstellend. De kaart zag er in eerste instantie veelbelovend uit, helaas werd dit niet voortgezet. Ik vond de gerechten naar zo zo. Het voorgerecht was te zout en niet erg harmonieus, het hoofdgerecht was niet verrassend en miste saus naar mijn idee en het nagerecht, het flensje hier totaal niet lekker. Ook waren de porties aan de karige kant. Dan nog even over de bediening, deze kwam duidelijk direct van de hotelschool en miste duidelijk nog persoonlijkheid en sociale vaardigheden.
Al met al een grote teleurstelling naar mijn idee en zal niet meer terugkomen.
Wij hebben genoten van het diner en de heerlijke wijn. De maître sommelier ontving ons allervriendelijkst. Mooie plek voor een fijne avond uit.
Plattegrond Alle restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Savarin
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.
Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.
Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.