Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 312 mensen zeggen over Woods Leiden
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vandaag 9 april gererveerd om 1 uur voor de lunch.
Na ruim een uur werd het eerste gerecht geserveerd.
Het leek meer een amuse dan een voorgerecht. Voor het 2e gerecht werd wederom te lang gewacht. De bediening schoof het op onderbezetting in de keuken.
Al met al hebben we tot 4 uur gezeten en hebben uiteindelijk...
Vandaag 9 april gererveerd om 1 uur voor de lunch.
Na ruim een uur werd het eerste gerecht geserveerd.
Het leek meer een amuse dan een voorgerecht. Voor het 2e gerecht werd wederom te lang gewacht. De bediening schoof het op onderbezetting in de keuken.
Al met al hebben we tot 4 uur gezeten en hebben uiteindelijk binnen afgerekend. Vanwege tijdgebrek.
Enige positieve van dit bezoek was het mooie weer.
Afgelopen zaterdag gegeten bij Woods, was de eerste keer. Heerlijk gegeten, verrassend menu en goede opmaak van de borden. Een aanbeveling voor anderen.
Service aan tafel perfect met een goede gastheer, die goed advies kon geven over de wijnen.
Zeker voor herhaling vatbaar
In een woord TOP!!
viel erg tegen, gezien de prijs mag je wel wat meer verwachten. bediening hield geen rekening met de tijd van binnenkomst. mensen die veel later binnenkwamen kregen hetzelfde menu een 20 minuten eerder. jammer. niet voor herhaling vatbaar!!
Lekker buiten op het terras in de zon gezeten. Prima bediening en heerlijk gegeten.
Plattegrond Alle restaurants in Leiden e.o.
Over Woods Leiden
Keuken: Frans
Uniek gesitueerd in een oude droogloods voor de zaagmolen huisvest zicht nu WOODS aan de Leidse wateren. Bij WOODS blijven ze zo dicht mogelijk bij hun de roots van de locatie en daarom zijn zoveel mogelijk historische details behouden. Het restaurant is zelfs via het water te bereiken! Hier kun je genieten van gerechten op topniveau in een ongedwongen en stijlvolle ambiance. Waar WOODS is, is passie! Reken maar dat in de keuken van Woods de vonken er vanaf spatten. Hier spelen de chef-kok en zijn brigade op ambachtelijke wijze met de elementen. Kom het zelf proeven en tas toe!