Het Groene Paleis

Frans |
8,0 (13 reviews)
85% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 13 mensen zeggen over Het Groene Paleis

8.0 Gebaseerd op 13 reviews. 85% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 7

Eten heel lekker, maar ondanks veel personeel duurt het erg lang voor je geholpen wordt

Masha Galperina op 10 april 2022
Geverifiëerd

"Een heel goed restaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten voor een goede prijs! Het eten was snel klaar en het personeel was erg vriendelijk! Ook hielden ze goed rekening met de regels omtrent Covid19 (de tafels stonden ver uit elkaar etc.).

Jacobien Vos op 19 juli 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

De bediening was zeer vriendelijk.

Jan Willem Schaap op 09 juli 2021
Geverifiëerd

"Een dikke 10! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Één van de laatste zomerdagen maar wij hadden het mooiste plekje op het Rokin! Binnen is het ook prachtig ingericht en zullen wij hier ook vaak vertoeven als het kouder wordt. Dranken en gerechten allemaal van goede kwaliteit en wordt gepresenteerd op een gewenst niveau! Bediening is uitermate goed getraind en maken je bezoek onvergetelijk!

P27 op 30 september 2020

"Teleurstellend "
4.0 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 6

Vanavond gegeten samen met vriendinnen voor 3 gangen menu (voor restaurant week) eten was teleurstellend. Soep is te zout, elke hap proef je korrels zout. Niet te eten, terug gestuurd naar keuken. Geen andere alternatief aangeboden. Daarna moesten we 20min wachten voor de hoofdgerecht lamsbout vlees is mals, maar ...

Lees hele review

Vanavond gegeten samen met vriendinnen voor 3 gangen menu (voor restaurant week) eten was teleurstellend. Soep is te zout, elke hap proef je korrels zout. Niet te eten, terug gestuurd naar keuken. Geen andere alternatief aangeboden. Daarna moesten we 20min wachten voor de hoofdgerecht lamsbout vlees is mals, maar opnieuw de aardappel puree was erg zout. Het eten trouwens is niet lekker gepresenteerd, gewoon alles gemengd in een diepe schaal. Echt niet aantrekkelijk zoals de smaak. Panna cotta is ok matig. Ook minpuntje bij dranken: Bij passend de wijn bestelled voor Hoofdgerecht, die hebben ze geserveerd als eerste (before the eentree). Dit is mijn allereerste teleurstellend ervaring van de restaurant week.

Amalia op 26 september 2020

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Groene Paleis

Keuken: Frans

Op een nieuw en bruisend Rokin vind je Het Groene Paleis. Van internationaal tot aan puur Amsterdams, Het Groene Paleis heeft het allemaal. Een prachtige plek die je bezocht moet hebben in Amsterdam. Een bar en restaurant vol leven, wijn en heerlijk eten.

De menukaart van Het Groene Paleis is erg gevarieerd. De chefs hebben voor ieder wel wat en bereiden de meest culinaire creaties op elegante wijze. Het restaurant is stijlvol ingericht en voor een diner op een prachtige locatie heb je het juiste restaurant gevonden.

Ervaar snel een waar spektakel in het centrum van Amsterdam bij Het Groene Paleis!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden