Bella Donna

Pizza, Italiaans |
7,6 (19 reviews)
71% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 19 mensen zeggen over Bella Donna

7.6 Gebaseerd op 19 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten, maar genept met de rekening!"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

26 mei hier gegeten met een vriendin, met de voucher van €20. De voorwaarde was om een driegangenmenu te bestellen. De dame in de bediening was alleraardigst, wij hoefden ons niet aan een menu te houden, we konden eten wat we wilden, met mogelijk een surplus bij ossenhaas. We hebben lekker gegeten. Op de rekening st...

Lees hele review

26 mei hier gegeten met een vriendin, met de voucher van €20. De voorwaarde was om een driegangenmenu te bestellen. De dame in de bediening was alleraardigst, wij hoefden ons niet aan een menu te houden, we konden eten wat we wilden, met mogelijk een surplus bij ossenhaas. We hebben lekker gegeten. Op de rekening stond voor het eten €69,90, daar was de voucher al afgetrokken. Thuis heb ik het nagerekend van het menu op de site en wij hadden gegeten voor €68,35, geen verrekende voucher dus! Later zag ik op de site van Bella Donna pas het speciale menu van €45, een luxe menu met vis en ossenhaas, dit menu is in de zaak niet aan ons vertoond!
Ik voel mij behoorlijk beetgenomen en ook wel opgelicht. Ik denk dat een compensatie wel zeer noodzakelijk is, er is ons ruim twintig euro door de neus geboord. Héél kwalijk vind ik deze oplichterij.

Diny Lanser op 03 juni 2022
Geverifiëerd

"Koop nog eens een dinerkaart!"
4.7 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 6

Het eten was op zich goed. Maar we verwachtten, zoals ook bevestigd werd door Diningcity, een 3-gangen diner voor 45 euro en een 3-gangen diner voor 25 euro. Wie schetst onze verbazing, dat we een rekening werden gepresenteerd met nog eens extra een bedrag van 6 euro. Navraag leverde niets begrijpelijks op. Van de d...

Lees hele review

Het eten was op zich goed. Maar we verwachtten, zoals ook bevestigd werd door Diningcity, een 3-gangen diner voor 45 euro en een 3-gangen diner voor 25 euro. Wie schetst onze verbazing, dat we een rekening werden gepresenteerd met nog eens extra een bedrag van 6 euro. Navraag leverde niets begrijpelijks op. Van de diner kortingskaart van 20 euro bleef op deze manier dus 14 euro over. Hoewel we hier niet arm van worden, beschouwen we dit toch als een vorm van oplichting.

arie Hasman op 22 mei 2022
Geverifiëerd

"Lekker eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Super gegeten bediening vriendelijke mensen

Dick Groen op 20 mei 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Begon al goed bij het ontvangst, super aardige bediening. Werd vervolgens iets gemaakt voor mij wat niet op de kaart stond. Drie gangen menu was echt heeeeel veel. Hoofdgerecht echt goed bereid, super lekker, en vullend. Je kon overigens alles kiezen van de kaart, was niet door hen iets samengesteld. Kortom topavond gehad en we komen zeker terug!!

Lucie W op 07 mei 2022
Geverifiëerd

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker 3 gangen menu gegeten!

Jerry59 op 19 maart 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Uithoorn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bella Donna

Keuken: Pizza, Italiaans

Ristorante Bella Donna in Uithoorn is een Italiaans restaurant waar de gasten kunnen genieten van Italiaanse specialiteiten die eventueel aangevuld kunnen worden met een smaakvolle fles wijn van de uitgebreide wijnkaart, waardoor er een gezellige en sfeervolle avond in het verschiet ligt.

De gerechten zijn op authentieke wijze bereid, wat er naast de mooie decoratie voor zorgt dat de Italiaanse entourage sterk wordt opgekrikt. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en soms met verrassende combinaties bij de specialiteiten. Om de avond goed af te sluiten beschikken ze over een dessertkaart vol met verschillende sorbets en koffie, wat een volmaakt gevoel zal geven.

Boek een tafel bij Bella Donna en proef de Italiaanse heerlijkheid!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Uithoorn e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden