Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 68 mensen zeggen over Unique
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben smaakvol gegeten. We werden gastvrij ontvangen. Er was te zien en te proeven dat het eten met aandacht en zorg is samengesteld.
4,5 omdat er toch altijd wat te verbeteren is😉
Heerlijk gegeten mooie presentatie van het eten goede uitleg wat je at. Let wel op je drank keuze wij gingen daar behoorlijk de mist mee in erg prijzig en ze raden aan het begin een bubbel aan die Blijkt erg duur
Nvt
Gezellig
In dit restaurant heb je 3 keuzes: een normaal of uitgebreid 6-gangen-diner en wel of geen wijn erbij.
Er is dus geen a la carte en alleen een altijd wijzigend verrassingsmenu. Als dat bij je past krijg je 6 (+ amuse) zeer goede tot uitstekende gerechten en heerlijke bijpassende wijnen: michellin niveau.
De locati...
In dit restaurant heb je 3 keuzes: een normaal of uitgebreid 6-gangen-diner en wel of geen wijn erbij.
Er is dus geen a la carte en alleen een altijd wijzigend verrassingsmenu. Als dat bij je past krijg je 6 (+ amuse) zeer goede tot uitstekende gerechten en heerlijke bijpassende wijnen: michellin niveau.
De locatie is wat achteraf en lastig te vinden in een sombere buurt, maar binnen is daar niets van te merken. Goede ambiance en goede bediening, met een mooi zicht op de keuken waar rustig en professioneel gewerkt wordt.
Ik heb er nu 6x gegeten en elke keer was het perfect.
Plattegrond Alle restaurants in Gouda e.o.
Over Unique
Keuken: Vis en zeevruchten
Patron-cuisinier Henk-Jan van Beek en patron-sommelier Sven Lutterman zijn het brein achter Restaurant & Wine Bar Unique, gevestigd in een voormalige fabriekshal in Gouda.
Henk-Jan en Sven hanteren geen à la carte kaart, maar nemen je mee op een culinaire reis. Je geeft aan waar je niet van houdt, welke eventuele allergieën je hebt en Henk-Jan stelt daar een mooi en uitgebalanceerd 6-gangen (of meer) menu bij samen. Dit met prachtige begeleidende wijnen uitgezocht door Sven, in overleg met jullie.
Alle gerechten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden dagvers bereid met veelal duurzame, biologische & seizoensgebonden (streek)producten.