Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Grandioos 6-gangen diner € 62,50 € 42,50
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Grandioos 6-gangen diner € 62,50 € 42,50
Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Menu
Grandioos 6-gangen diner
€ 62,50
€ 42,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 42,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 62,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 30 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een echte aanrader. Mooi restaurant, goede sfeer, heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel 👌
Wij hebben genoten van een culinair avondje uit in een geweldig pand met een goede ambiance. De fantastische mooi opgemaakte gerechtjes van ons 5-gangen diner, de heerlijke wijn en fijne en vriendelijke bediening, maakten onze avond compleet. Zéker een aanrader wat ons betreft.
Heerlijk vegatarisch gegeten. 6 gangen dinner gehad. De kok heeft heerlijke en leuke gerechten gemaakt
Bediening was top! Geen opdringerig gedoe, gewoon ontspannen en fijn
Heel sfeervol en gezellig restaurant. Heerlijk gegeten. Wij hebben gekozen voor het 6 gangen verrassingsmenu. Dat is niet goedkoop, maar wel heel lekker. Elk gerechtje is als een kunstwerkje opgediend. Het zijn kleine gerechtjes, maar aan het eind zit je echt vol.
De bediening is heel gastvrij en spontaan.
Wij waren hier voor de eerste keer, maar wij gaan zeker nogmaals hier naartoe.
Plattegrond Alle restaurants in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.