Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
3-gangen Chef's diner
€ 39,50
€ 19,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 169 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor wat je betaalt krijg je vrij kleine porties. Wel is de opmaak en kwaliteit van het eten erg goed! Maar wij hadden na het 3-gangen menu allebei nog wel iets gelust. De praatpot op tafel en de bediening vonden we super leuk.
Zeer goed gegeten, vriendelijke bediening.
Het was er erg gezellig, personeel vriendelijk, echt super. Eten was lekker, maar niet voor herhaling vatbaar
Is Echt super geweest. Vriendelijke bediening, eten was erg lekker. Mooie zaak. Is een aanrader!
Vriendelijke bediening, rustige sfeer, eten was heerlijk, mooi op het bord gedrapeerd.
Plattegrond Alle restaurants in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.