Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Menu
3-gangen Chef's diner
€ 39,50
€ 19,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 172 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Je merkt dat de medewerkers plezier in hun vak hebben. Ze zijn gedreven om het de gasten naar hun zin te maken. Dat resulteert in een wam welkom gevoel.
Heerlijk eten! Wij hadden een 3 gangen menu besteld met van alles wat. Gave smaakcombinaties, aardig personeel en een goede sfeer! Ik ga zeker nog een keer langs!
Erg lekker eten en goede service.
Gisteren voortreffelijk gegeten, enthousiast en aardig personeel, ook zeer hulpvaardig.
Op de kleine kaart staan originele gerechten, vlees/vis, vegetarisch en veganistisch
Heerlijk gegeten!
Plattegrond Alle restaurants in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.