De Oude Betuwe

Frans, Nederlands | | Menu
8,5 (72 reviews)
98% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 72 mensen zeggen over De Oude Betuwe

8.5 Gebaseerd op 72 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Hebben heerlijk smaakvol en gevarieerd gegeten, ruim voldoende, prima vriendelijke bediening en op ons verzoek veel uitleg van de kok gekregen . De opmaak van de gerechten was erg mooi.
Een aanrader om terug te komen!
D.Ardts en B. Janssen

D. Ardts op 31 augustus 2013

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Goede keuken met lekkere gerechten.

Wij hebben op dit adres vaker gegeten weliswaar een ander restaurant.

Het was verrassend dat de kwaliteit van de gerechten nog zo goed was.

De eendenborst die was zo goed bereid complimenten daarvoor.

Het weer was goed waardoor wij buiten zijn gaan zitten.

Je merkt ...

Lees hele review

Goede keuken met lekkere gerechten.

Wij hebben op dit adres vaker gegeten weliswaar een ander restaurant.

Het was verrassend dat de kwaliteit van de gerechten nog zo goed was.

De eendenborst die was zo goed bereid complimenten daarvoor.

Het weer was goed waardoor wij buiten zijn gaan zitten.

Je merkt wel dat het steeds eerder donker begint te worden (dat was jammer)

wij komen hier zeker nog een keer op herhaling.
om te genieten van het eten.

Sandy Romijn op 31 augustus 2013

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

De keuken is goed, de kok creëert nieuwe smaken door gerechten te bereiden die wij niet verwachten. Het ontvangst vonden wij niet zo goed. Geen uitleg wat ons te verwachten stond. Er werd niet gevraagd of wij iets niet lusten. In het menu zat vis verwerkt, gelukkig voor ons geen probleem maar voor mensen die dat nie...

Lees hele review

De keuken is goed, de kok creëert nieuwe smaken door gerechten te bereiden die wij niet verwachten. Het ontvangst vonden wij niet zo goed. Geen uitleg wat ons te verwachten stond. Er werd niet gevraagd of wij iets niet lusten. In het menu zat vis verwerkt, gelukkig voor ons geen probleem maar voor mensen die dat niet lusten is dat vervelend.Verder duurde het vrij lang voordat wij voor het eerst iets te eten kregen (een uur) Daarna kregen we de amuse,het brood(dat erg lekker was)en het voorafje in een vlot tempo achter elkaar.Misschien dat de rede van dit alles is dat er die avond gefilmd werd voor een programma.Hierdoor geven het restaurant het voordeel van de twijfel.

Anoniem op 30 augustus 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Vooral het hoofdgerecht met de eend was top!Wat ook leuk was dat we fijn buiten op het terras hebben kunnen eten. We werden vriendelijk en goed bediend en konden relaxed zitten.
Samen met 2 vriendinnen waren we een heerlijk middagje uit!

Rianne Houben op 29 augustus 2013

7.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 6

We hebben uitstekend gegeten, de gerechten waren bijzonder smaakvol, niet te veel tierelantijnen maar mooi en zuiver van smaak. Prettige combinaties die niet te gewild overkomen.
Hoe de prijs kwaliteit verhouding is is lastig te zeggen, immers nu golden de restaurantweek prijzen en dan is het uitmuntend.
De bedie...

Lees hele review

We hebben uitstekend gegeten, de gerechten waren bijzonder smaakvol, niet te veel tierelantijnen maar mooi en zuiver van smaak. Prettige combinaties die niet te gewild overkomen.
Hoe de prijs kwaliteit verhouding is is lastig te zeggen, immers nu golden de restaurantweek prijzen en dan is het uitmuntend.
De bediening is vriendelijk, maar niet erg warm hartelijk, daardoor is de sfeer iets minder gewaardeerd. Waarbij ik op wil merken dat de cijfers niet overeenkomen met de waardering in woorden. Voor mij gelden de cijfers.
De uitkijk vanaf mijn stoel de gang in, naar de keukendeur die wat openstond, gaf me het zicht op het brandblusapparaat. Wel veilig, maar minder smaakvol.
We komen zeker op een ander moment terug.

Anoniem op 28 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurants in Tricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Oude Betuwe

Keuken: Frans, Nederlands

In het pittoreske dorpje Tricht, gelegen aan de Linge en omringd door velden vol met fruitbomen, bevindt zich het prachtige restaurant De Oude Betuwe. Bij De Oude Betuwe maken ze maar al te graag gebruik van hun moestuin die met de seizoenen heerlijke groenten en kruiden oplevert. De chef stopt deze met veel passie in zijn gerechten die de basis hebben van verscheidene Europese keukens. Geniet van de ongedwongen sfeer en gezelligheid in het huiselijke restaurant De Oude Betuwe!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Tricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden