De Molenaar
Frans, Nederlands | €€€Fantastisch 6-gangen Gault&Millau diner € 80,- € 60,-
De Molenaar
Frans, Nederlands | €€€Fantastisch 6-gangen Gault&Millau diner € 80,- € 60,-
Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Menu
Fantastisch 6-gangen Gault&Millau diner
€ 80,-
€ 60,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 60,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 80,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 62 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat ons betreft verdient dit restaurant een goede review omdat:
- we vonden de ontvangst, bediening en aandacht voor de gasten prima op 8 juni 2023
- het eten was heerlijk en afwisselend (we namen het 6-gangen menu)
- de wijnen in het arrangement waren goed gekozen en verrassend
- kortom we hadden samen een heel leuke avond
Heel lekker en bijzonder gegeten! Echt voor herhaling vatbaar,
Het eten was heerlijk en de gastvrijheid was top
Een belevenis! Heerlijk gegeten in een goede sfeer!
Een heel fijne avond gehad met fantastisch verfijnd eten en een chefkok die regelmatig even kwam vragen hoe het smaakte. Overduidelijk gedreven in hetgeen hij doet, is hij enthousiast als je de smaken die er in de gerechten gestopt zijn kan ontdekken. Een plek om nog eens naar terug te keren.
Plattegrond Alle restaurants in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.