Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Menu
Overheerlijk 3-gangen diner
€ 35,-
€ 15,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 15,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 35,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 90 mensen zeggen over Brasserie ZiN
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We zaten gezellig bij het raam. De menukaart was ruim voldoende voor onze keuze. De carpaccio was heerlijk. Daarna kipsate met salade en frietjes. Waren erg lekker. Toe hebben we gekozen voor dame blanche. Die er ook prima uitzag en erg lekker was. Een glaasje wijn maakte ons avondje uit eten helemaal top
Gewoon lekker eten. Beetje druk en lawaaierig, maar we wisten niet dat er een speciale avond was in Zandvoort.
Bloemkoolsoep wat flauw, ik mistte lekkere specerijen als smaakmaker. verder alles prima.
Het eten was niet echt vers en het duurde heel lang , zeer smakelijke loos
Eten was simple en pasta niet zo spannend
Plattegrond Alle restaurants in Zandvoort e.o.
Over Brasserie ZiN
Keuken: Mediterraans, Frans
Brasserie ZiN in Zandvoort is een sfeervol en trendy restaurant, waar modern en klassiek heerlijk blenden. Zij beschouwen creativiteit, passie en traditie als de meest waardevolle ingrediënten voor een prachtige culinaire ervaring. Het restaurant baseert zijn keuken op de Frans Mediterraanse gastronomie met een bourgondische twist. Samen met de gastvrijheid en persoonlijke benadering, zorgt het restaurant ervoor dat jouw avond compleet is.
Het accent van de chef ligt op het gebruik van verse producten. De chef creëert verrassende smaken op basis van traditionele receptuur met een eigentijdse touch.
Dank jullie wel.