Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Menu
Overheerlijk 3-gangen diner
€ 35,-
€ 15,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 15,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 35,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 89 mensen zeggen over Brasserie ZiN
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten en de bediening was perfect. Komen zeker nog wel eens terug hier. De enige kritiek is de kwaliteit van het ijs. De opmaak was mooi en de vruchten prima. De smaak van het ijs was flets
Heerlijk gegeten met lekker bijpassende wijnen. Leuk dat we zo goed zijn geadviseerd. Zeer vriendelijke eigenaar met een passie voor eten en wijn. Een echte aanrader!
Goed gegeten maar niet in onze top 10 .
Heerlijk gegeten. Goed verzorgd en smaakvol
Zeer veel aandacht voor ons
Hele vriendelijke bediening
Gastvrijheid en bediening matig. Geen mogelijkheid om in overleg het menu aan te passen.
Plattegrond Alle restaurants in Zandvoort e.o.
Over Brasserie ZiN
Keuken: Mediterraans, Frans
Brasserie ZiN in Zandvoort is een sfeervol en trendy restaurant, waar modern en klassiek heerlijk blenden. Zij beschouwen creativiteit, passie en traditie als de meest waardevolle ingrediënten voor een prachtige culinaire ervaring. Het restaurant baseert zijn keuken op de Frans Mediterraanse gastronomie met een bourgondische twist. Samen met de gastvrijheid en persoonlijke benadering, zorgt het restaurant ervoor dat jouw avond compleet is.
Het accent van de chef ligt op het gebruik van verse producten. De chef creëert verrassende smaken op basis van traditionele receptuur met een eigentijdse touch.