Kozee
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | € | MenuSubliem 4-gangen Chef's menu € 54,- € 34,-
Kozee
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | € | MenuSubliem 4-gangen Chef's menu € 54,- € 34,-
Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Menu
Subliem 4-gangen Chef's menu
€ 54,-
€ 34,-
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 34,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 54,-. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 177 mensen zeggen over Kozee
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben culinair gesmuld van de creatieve creaties op ons bord. Onze tafel gaf ons zicht in de keuken. Met verwondering hebben we gekeken naar de passie van de kok waarmee hij prachtige borden met zeer smaakvolle gerechten toverde.
We hebben kekjer gegeten
Heerlijke amuse, lekkere vis tussengerechten en bavette was to die for.
Heerlijk gegeten. Goede sfeer
Top
Plattegrond Alle restaurants in Purmerend e.o.
Over Kozee
Keuken: Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten
Aan de Koemarkt in Purmerend heten chef Phil Eikes en gastvrouw Marjolein de Reus je van harte welkom bij Kozee! Het intieme restaurant heeft een knusse setting waar je bij binnenkomen al direct thuis voelt. Dagelijks worden de gerechten bereid met gebruik van seizoensgebonden producten en worden er heerlijke wijnen geserveerd. Gastvrouw Marjolein verwent de gasten met al hun wensen en adviseert uitgekiende wijnen aan de gasten. Met een jong en enthousiast team wordt je door hen met passie op je wenken bediend! In 2023 mocht Kozee daarom ook haar eerste koksmuts ontvangen met 13 Gault&Millau punten!