Daily's Rivum

Nederlands, Italiaans, Spaans / Tapas |
8,0 (20 reviews)
75% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 20 mensen zeggen over Daily's Rivum

8.0 Gebaseerd op 20 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Reservering maar stonden voor een dichte deur "
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Wij hadden gisteren een reservering en hadden 4 weken van tevoren gereserveerd. Van de week zelfs nog een herinnering van de reservering ontvangen en stonden voor een dichte deur zonder dat ze ons geïnformeerd hadden zijn ze in de weekenden tegenwoordig gesloten. Wij hebben ook bij hen een klacht hierover ingediend.

S Kiesenberg op 19 februari 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten ..."
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke Lunch gegeten in het gezellige restaurant💚

Lenie op 13 februari 2023
Geverifiëerd

"Twijfelgeval"
6.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 1

Dame van de bediening was ontzettend vriendelijk en dacht goed mee met onze dieetwensen. Eten was prima, lekkere broodjes, soep had geen zout in maar eenmaal zelf toegevoegd was het lekker. Sfeer was waardeloos, er zatten allemaal onbeschofte mensen keihard voetbal te kijken waardoor de muziek voor gasten werd uitge...

Lees hele review

Dame van de bediening was ontzettend vriendelijk en dacht goed mee met onze dieetwensen. Eten was prima, lekkere broodjes, soep had geen zout in maar eenmaal zelf toegevoegd was het lekker. Sfeer was waardeloos, er zatten allemaal onbeschofte mensen keihard voetbal te kijken waardoor de muziek voor gasten werd uitgedaan en om de haverklap schreeuwen vanwege de voetbalwedstrijd. Een gesprek met elkaar voeren onder het eten was niet mogelijk en elke keer weer de schrik van hun geschreeuw heeft ons uitje zeker verpest.

Kasia op 23 januari 2023
Geverifiëerd

"Uitstekende lunch"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke lunch. Omdat het vrij druk was best lang gewacht.

Arlet Lugtigheid op 03 december 2022
Geverifiëerd

"goed eten"
7.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 5

we kregen een heel menu, soep vooraf en daarna een plank. Toen die plank kwam schrokken we, veel te veel voor 2 personen.
We hadden graag zelf de broodjes uit willen zoeken, nu hebben we met veel pijn en moeite 3 broodjes ( per persoon) opgegeten en de overige 2 (per persoon) meegenomen. Ook het dessert, fruit stuk...

Lees hele review

we kregen een heel menu, soep vooraf en daarna een plank. Toen die plank kwam schrokken we, veel te veel voor 2 personen.
We hadden graag zelf de broodjes uit willen zoeken, nu hebben we met veel pijn en moeite 3 broodjes ( per persoon) opgegeten en de overige 2 (per persoon) meegenomen. Ook het dessert, fruit stukjes hebben we meegenomen. We kwamen om een lekkere lunch te hebben en niet om broodjes mee te nemen. de broodjes waren lekker belegd en de vers gemaakte tomatensoep heerlijk, maar daar moesten we wel drie kwartier op wachten.
Zonder die tegoedbon kun je er lekker eten, maar dit was to much. Maar je moet natuurlijk aan die € 20,00 per persoon komen en dan krijg je dit.

Joke Moolhuijzen op 30 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Capelle aan den IJssel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Daily's Rivum

Keuken: Nederlands, Italiaans, Spaans / Tapas

In het ‘nieuwe’ Rivium, waar wonen, ontmoeten en werken samen vallen, vind je Daily’s Rivium. Net uit de drukte van het centrum van Rotterdam maar minstens zo gezellig! Daily's Rivum is dé plek voor een lekker ontbijtje met verse Giraffe koffie of een heerlijke lunch en een healthy sapje! Het terras van Daily’s Rivium is een topspot om te kunnen genieten van een goed broodje in een fijne omgeving. Vanaf het eerste kopje koffie in de ochtend tot het laatste broodje in de middag, bij Daily's Rivum heb je hele dag zon!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Capelle aan den IJssel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden